Agárdi, Marcell (2023) Kereskedelmi és gyártói márkás "baromfivirslik" összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Antal, Máté (2023) Élelmiszerek tápérték-növelésének lehetőségei mikroalgák felhasználásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Antóni, Vivien Éva (2023) Vitaminnal dúsított smoothie ital fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Bekő, Eszter (2023) Dúsított krémmézek készítése és vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Bohus, Milán Pál (2023) RTD fehérje termékek fejlesztése és ízesítési lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Brinza, Anett (2023) Fánk- és lángostészták összetételének hatása a zsiradékfelvételre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Bártfai, Eszter (2023) Tej-, tojás-, cukor-, és gluténmentes tortaalap optimális összetételének és minőségi paramétereinek meghatározása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Békési, Róbert György (2023) Búzalisztek keményítő sérültségének vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Cebula, Katalin Jadwiga (2023) Alternatív fehérje források felhasználása az élelmiszeriparban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Cseh, Débora (2023) Élelmiszeriparban felhasználható mikroalgák szakértői megítélése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Dömösi, Diána Jana (2023) Teák koffeintartalmának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Ferencz, Petra (2023) Magas kakaótartalmú étcsokoládé antioxidáns tartalmának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Fodor, Eszter (2023) Zöldség lekvárok fejlesztése és analitikai vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Forgó, Orsolya (2023) Az olajnövény feldolgozás technológia értékelése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Futó, Barbara Anna (2023) Kávéfőzési paraméterek hatása kávéitalok beltartalmi és érzékszervi tulajdonságaira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Galambos, Erna (2023) A fehérbor készítésének felülvizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Guti, László (2023) A magyar borágazat helyzetének feltérképezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Gyöngyösi, Zsuzsanna (2023) Karamellizált fehércsokoládé alapfejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Herman, Fruzsina (2023) Száraztészta készítése folsavval dúsított tojás felhasználásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Karai, Nikolett (2023) Antimikrobiális hatással rendelkező biológiailag lebomló csomagolóanyagok fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Keszthelyi, Krisztina Petra (2023) Extrakciós eljárások hatékonyság-vizsgálata bioaktív komponensek növényi alapanyagokból való kinyerésére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Kimpf, Péter (2023) Különböző sertés-tartástechnológiai módok húsminőségre való hatásának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Kovács, Bence (2023) Ultrahang kezelés és homogénezés hatása kecsketej alvadékokra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Kovács, Boglárka (2023) Kekszek szín jellemzőinek és összetételének összefüggés-vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Kárpáti, Evelin (2023) Különböző lazítóanyagok hatása a tészta szerkezetére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Kávai, Brigitta (2023) Aktív filmbevonatok antimikrobiális hatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Meszlényi, Csilla Ágnes (2023) Fermentált gabona bázisú termékfejlesztés zöldségek és gyümölcsök felhasználásával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Müller, Dorina Alexa (2023) Kereskedelemben kapható gluténmentes sörök összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Nagy, Kitti (2023) Biológiai hatóanyagok alkalmazása élelmiszertartósításban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Oláh, Vendel (2023) Mascarpone gyártási változatok összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Stigmonné Gábor, Kíra (2023) Funkcionális reggeliző étel kidolgozása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Szatmári, Milán (2023) Sous-vide technológiával készült hízottkacsamáj-termék kifejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Szentkirály, Péter (2023) A magyarországi élelmiszer kiskereskedelem alakulása, összehasonlítás a diszkontok és a szuper/hipermarketek viszonylatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Szilágyi, Anna Lili (2023) Ehető filmbevonat alkalmazása gyümölcsök tárolása során. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Szólik, Róbert (2023) Zab készítmények alkalmazásának hatása a tészta-reológiai tulajdonságokra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Szőts, Kata (2023) Növényi fehérje alapú húshelyettesítő fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Sáros, Attila (2023) Cellulóz alapú biológiailag lebomló csomagolóanyagok fejlesztése és vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Takács, Kinga (2023) Hazai méztermelés trendjei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Torma, Eszter (2023) Cukorhelyettesítés királybúza liszt alapú sütőipari termékben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Tésik, Anna Kamilla (2023) Rovarfehérje felhasználásának lehetőségei az élelmiszerekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Varga, Levente Máté (2023) Fehérjével dúsított töltött ostya fejlesztése elsősorban sportolók számára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Vasas, Gábor (2023) Állati tejek és növényi tejhelyettesítők összehasonlítása beltartalmi vizsgálatok alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Vass, Katalin (2023) Allergénmentes sütőipari termék fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Veres, Henrietta (2023) Különböző alkoholtartalmú töltelékek használata édesipari desszert termékekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Vári, Renáta (2023) Eperbor készítése kisüzemi körülmények között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Zsikai, Ádám István (2023) Malmi őrléstechnológia kiértékelése a liszt kiaknázási hamugörbe alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.