Malmi őrléstechnológia kiértékelése a liszt kiaknázási hamugörbe alapján

Zsikai, Ádám István (2023) Malmi őrléstechnológia kiértékelése a liszt kiaknázási hamugörbe alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2023_zsikai_adam_istvan.pdf] PDF
2023_zsikai_adam_istvan.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

Evaluation of milling technology by cumulative ash curve

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnöki

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Véha, Prof. Antal
egyetemi tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2024. May. 16. 15:48
Last Modified: 2024. May. 16. 15:48
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/140558

Actions (login required)

View Item View Item