Fánk- és lángostészták összetételének hatása a zsiradékfelvételre

Brinza, Anett (2023) Fánk- és lángostészták összetételének hatása a zsiradékfelvételre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2023_brinza_anett.pdf] PDF
2023_brinza_anett.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

The effect of the composition of donut and scone dough on fat uptake

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnöki

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Bakos, Tibor Ernőné
mesteroktató
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2024. May. 14. 15:55
Last Modified: 2024. May. 14. 15:55
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/140571

Actions (login required)

View Item View Item