Alternatív fehérje források felhasználása az élelmiszeriparban

Cebula, Katalin Jadwiga (2023) Alternatív fehérje források felhasználása az élelmiszeriparban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2023_cebula_katalin_jadwiga.pdf] PDF
2023_cebula_katalin_jadwiga.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

The use of alternative protein sources by the food industry

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnöki

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Bánáti, Prof. Diána
egyetemi tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2024. May. 14. 16:02
Last Modified: 2024. May. 14. 16:02
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/140581

Actions (login required)

View Item View Item