Gyetvai, Rita (2020) Bean to bar tejcsokoládé fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Barcsa, Fanni (2020) Csökkentett cukortartalmú, dúsított karamella termékek és fejlesztésük. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Gulyás, Enikő Judit (2020) Cukorkafélék készítése liofilizált gyümölcsökkel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Dittrich, Kata (2020) Fajtamézekből készült mézes sütemények receptúrájának optimalizálása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Drahota, Beatrix (2020) Gluténmentes ostyatermékek fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Takács, Ágota (2020) Gluténmentes tartós teasütemény fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Szilágyi, Fanni (2020) Kombinált gabonaszelet kifejlesztése funkcionális élelmiszerként. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Kojó, Laura (2020) Különböző módon hőkezelt chia mag alkalmazhatósága édesipari gyártmányokban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Lőrincz, Ádám (2020) Módszer fejlesztés csokoládé és kakaós mártómassza szemcseméretének meghatározására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Csatári, Enikő (2020) Növényi tejhelyettesítők alkalmazhatósága a pszeudotejcsokoládé fejlesztéséhez. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Csóka, Nándor (2020) Pszeudocereáliák finomaprítása eltérő körülmények között. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Molnár, Gergely (2020) Termogén hatású funkcionális ital fejlesztése sportolók számára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Mátyus, Olga (2020) Ásványi)makro) elemekkel való dúsítás édesipari zselé termékekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Szőgyi, Annabella (2019) Amerikai lisztes sütemény (cookie) készítéséhez optimális lisztparaméterek meghatározása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Dencinger, Krisztián (2018) Optimalizált összetételű fogyasztásra kész funkcionális ital fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Détári, Enikő (2018) Természetes eredetű potenciálisan ízületvédő anyagok felhasználásával készült funkcionális élelmiszer kifejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Figura, Tímea (2017) A hőkezelés (pörkölés) hatása adott kakaóbab antioxidáns tartalmára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Farkas, Ádám (2013) Gyógy és fűszernövények hagyományos és újszerű élelmiszeripari alkalmazási lehetőségei a szakirodalom tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Láda, Gergő (2012) Fehérszőlő cukortartalmának vizsgálata az érés során. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.