Szőgyi, Annabella (2019) Amerikai lisztes sütemény (cookie) készítéséhez optimális lisztparaméterek meghatározása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2021_szogyi_annabella.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
The flour's optimal parameter examination in american cookie
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Faculty of Science and Informatics
Department
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Gyimes, Ernő
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 01. Natural sciences 01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences |
Depositing User: | TTIK szerkesztő |
Date Deposited: | 2022. Mar. 29. 09:16 |
Last Modified: | 2022. Mar. 29. 09:16 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/124606 |
Actions (login required)
View Item |