Amerikai lisztes sütemény (cookie) készítéséhez optimális lisztparaméterek meghatározása

Szőgyi, Annabella (2019) Amerikai lisztes sütemény (cookie) készítéséhez optimális lisztparaméterek meghatározása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_szogyi_annabella.pdf] PDF
2021_szogyi_annabella.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

The flour's optimal parameter examination in american cookie

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

nincs megadva

Discipline

Natural Sciences

Specialization

biomérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Gyimes, Ernő
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 01. Natural sciences
01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2022. Mar. 29. 09:16
Last Modified: 2022. Mar. 29. 09:16
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/124606

Actions (login required)

View Item View Item