Mátyus, Olga (2020) Ásványi)makro) elemekkel való dúsítás édesipari zselé termékekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2020_matyus_olga.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (855kB) |
English title
Benefication with mineral(macro) elements in confectionery industry in jelly products
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Gyimes, Ernő
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2021. Mar. 08. 09:59 |
Last Modified: | 2021. Mar. 08. 09:59 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108746 |
Actions (login required)
View Item |