Gyógy és fűszernövények hagyományos és újszerű élelmiszeripari alkalmazási lehetőségei a szakirodalom tükrében

Farkas, Ádám (2013) Gyógy és fűszernövények hagyományos és újszerű élelmiszeripari alkalmazási lehetőségei a szakirodalom tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2013_Farkas_Ádám_FAARAET_SZE_SZ.pdf] PDF
2013_Farkas_Ádám_FAARAET_SZE_SZ.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (762kB)

English title

Traditional and novel food applications of spices and herbs - a review

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

nincs megadva

Discipline

Natural Sciences

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

biomérnöki

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Gyimes, Dr. Ernő
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 01. Natural sciences
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2015. Aug. 25. 10:17
Last Modified: 2015. Aug. 25. 10:17
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/52923

Actions (login required)

View Item View Item