Farkas, Ádám (2013) Gyógy és fűszernövények hagyományos és újszerű élelmiszeripari alkalmazási lehetőségei a szakirodalom tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2013_Farkas_Ádám_FAARAET_SZE_SZ.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (762kB) |
English title
Traditional and novel food applications of spices and herbs - a review
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Faculty of Science and Informatics
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Gyimes, Dr. Ernő
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 01. Natural sciences |
Depositing User: | TTIK szerkesztő |
Date Deposited: | 2015. Aug. 25. 10:17 |
Last Modified: | 2015. Aug. 25. 10:17 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/52923 |
Actions (login required)
View Item |