Abonyi, Said Szelina (2020) Speciális diétákban alkalmazható sütőipari termékek kifejlesztése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Antal, Renáta (2020) A vendéglátóipari vállalkozások által működtetett önellenőrzési rendszerek hatása a készételek minőségére és biztonságára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Bernát, Renáta (2020) A kárminvörös színezék kiváltásának lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Bobekné, Szeg Ildikó (2020) IFS alkalmazása a 100%-os gyümölcslé gyártásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Borbás, Barbara (2020) Egy baromfifeldolgozó üzem, takarítási, tisztítási és fertőtlenítési folyamatának elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Borbély, Barbara Mária (2020) Hazai pálinka minták összetételének vizsgálata GC-MS módszerrel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Csepregi, Milán (2020) Piretroid peszticid maradékok vizsgálata méhészeti termékekben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Farkas, Zsanett Emese (2020) Tejipari védőkultúrák egyes tejtermékek eltarthatóságára gyakorolt hatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Fehér, Nándor (2020) Kézműves sörök gyártástechnológiája és gyártásuk felülvizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Garai, Dzsenifer (2020) Ultraszűrő polimer membránok tesztelése tejipari modell szennyvizekkel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Görbe, Lilla (2020) Rövid élelmiszerláncok mikrobiológiai kérdései, fogyasztók ismereteinek felmérése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Halászi, Tímea Katinka (2020) Rizssziruppal dúsított mézek detektálása HPLC módszerrel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Jákói, Zoltán Péter (2020) Protein eredetű biológiailag aktív anyagok vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Kaponyás, Emese (2020) Különböző zöldség chipsek előállítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Kovács, Judit (2020) Zöldség és gyümölcspüré eltarthatóságának növelése illóolaj hozzáadásával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Kovács, Éva (2020) Bát- Grill Baromfivágóban a Vágó üzemrész fejlesztésének hatásai a késztermék minőségére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Kukucska, Petra (2020) Zöld teák összehasonlítása antioxidáns- és citromsav-tartalom alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Kunos, Enikő Andrea (2020) Különböző növényi olajok és állati zsiradék összehasonlító vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Lakatos, Katalin (2020) A táplálék allergiák és intoleranciák mint élelmiszer-biztonsági kérdések a közétkeztetésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
László, Viktória (2020) Takarmányozási és tartási körülmények hatása a GMO-mentes tej előállítására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Major, Ildikó (2020) Cink felhasználása sütőipari termékben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Mayer, Szilvia (2020) Biológiailag lebomló műanyag élelmiszeripari csomagolóanyagok fejlesztése és ezek helyzete Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Meszlényi, Tamás János (2020) Rovaralapú élelmiszerek fogyasztói megítélése hazánkban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Patkó, Annamária (2020) Bio és hagyományos zöldség és gyümölcslevek összehasonlítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Rafael, Bence (2020) A vitaminok ismerete és hatásainak megítélése a Mérnöki Kar hallgatói körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Simonyi, Krisztina (2020) Különböző összetételű virslik kedveltségi vizsgálata és jelentőségük a fogyasztók körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Szabad, Alex (2020) Magas fehérje tartalmú müzliszeletek kifejlesztése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Szabó, Tamás (2020) Illóolajjal kezelt eperminták gázkromatográfiás vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Szerencsés, Szabolcs Gyula (2020) Működtetési paraméterek hatásvizsgálata szennyvizek vibrációs membránszeparációjában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Sárközy, Henrietta (2020) A hagyományos fagyasztás teljes tojáslé tulajdonságaira gyakorolt hatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Timár, Dávid (2020) Különböző csomagolású nyers pulykahús mikrobiológiai és kereskedelmi összehasonlítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Tolmácsi, Tamás (2020) Mikotoxin szennyezettség vizsgálata a malmi őrléstechnológia során. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Tóth, Mónika (2020) Az almatörköly hatása a kenyér állományra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.