Zöldség és gyümölcspüré eltarthatóságának növelése illóolaj hozzáadásával

Kovács, Judit (2020) Zöldség és gyümölcspüré eltarthatóságának növelése illóolaj hozzáadásával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2020_kovacs_judit.pdf] PDF
2020_kovacs_judit.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Krisch, Judit
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2021. Mar. 03. 06:49
Last Modified: 2021. Mar. 08. 10:21
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108578

Actions (login required)

View Item View Item