Tejipari védőkultúrák egyes tejtermékek eltarthatóságára gyakorolt hatása

Farkas, Zsanett Emese (2020) Tejipari védőkultúrák egyes tejtermékek eltarthatóságára gyakorolt hatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2020_farkas_zsanett_emese.pdf] PDF
2020_farkas_zsanett_emese.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

The effect of protective dairy starter cultures on the shelf life of some milk product

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Csanádi, József
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2021. Mar. 05. 10:33
Last Modified: 2021. Mar. 05. 10:33
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108667

Actions (login required)

View Item View Item