Browse by Supervisor

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Number of items: 226.

Kardos, Zsuzsanna (2010) A 2008-as Közép-Európai Nyári Iskola megrendezése CESC 2008. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Széll, Blanka (2010) A Budapesti Tavaszi Fesztivál bemutatása és változásainak elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Petró, Diána (2010) Csongrád borkultúrája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pocsai, Viktória (2010) Egy szabadon választott rendezvény lebonyolítási terve: Shakespeare Love Jam. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Savanya, Nikolett (2010) Erdélyi gasztronómia és ehhez kapcsolódó fesztiválok. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Melinda Erzsébet (2010) Esküvőszervezés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kurucz, Márta (2010) Esküvőszervezés lépésről lépésre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lévai, Adrienn (2010) Füzesgyarmati Napok. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Madura, Tünde (2010) Kék Madár Fesztivál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mezei, Ágnes (2010) Nő a pedagógiatörténetben: Maria Montessori élete és munkássága. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pálfi, Anna (2010) Profitorientált felnőttképző vállalkozások minőségszemlélete. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bodó, Péter (2010) Rendezvény- és oktatásszervezés összekapcsolódásának lehetősége a felnőttoktatásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász, Márta (2010) Rendezvények Mátyás király udvarában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sőreg, Gábor (2010) Rendezvények története. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kolozsi, Pálné (2010) Rendezvényszervezés teljes lebonyolítása egy konkrét példán keresztül. Kecskeméti TOUREX idegenforgalmi szakkiállítás és vásár. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ábrahám, Mariann (2010) Tanulási, fejlesztési lehetőségek a különböző életszakaszokban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Laura (2010) Társadalmilag felelős rendezvényszervezés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Hajnalka (2010) Zsidó vallás és gasztronómia a hagyományok tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lehotkay, Noémi (2010) A lovas kultúra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Remák, Vivien (2010) A rurális turizmus perspektívái Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Drazsdik, Éva (2010) A szociokulturális animátor. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rossu, Tivadar (2010) A technika fejlődésének hatása a társas kapcsolatokra hazánkban a '60-as évektől napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Jócsák, Boglárka (2009) Az Esküvőszervezés Szeged tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tarjányi, Nóra (2009) Az angol gasztronómia. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bakos, Nóra Alexandra (2009) Az esküvőszervezés legfontosabb mozzanatai, a zsidó esküvő hagyományai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Anett (2009) Betekintés a felnőttkori tanulásba. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Anett (2009) Csongrád a kultúra tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szalkai, Melinda (2009) Dekoráció, terítés és felszolgálás gasztronómiai rendezvényeken. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rédei, Adrienn (2009) Egy esküvő lebonyolítási terve. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kristó, Noémi (2009) Egy klubközi táncverseny megszervezésének feltételei és forgatókönyve. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Miskolczi, Anikó (2009) Esküvő. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pintér, Katalin (2009) Esküvőszervezés a Dél - Alföldi Régióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zsikla, Réka (2009) Etikett és protokoll a gasztronómiában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Perényi, Réka (2009) „Etyek, Budapest szőlőskertje” - a szlogen, mely megtelt tartalommal. Bormarketing, borturizmus, borgasztronómia. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pintér, Gabriella (2009) Gasztronómia. A magyar főzéstudomány kialakulásának útja. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kucsera, Mária (2009) Gasztronómiai körkép a reneszánsz korból. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bába, Eszter (2009) Hagyományőrzés a XXI. században : Lehetőségek és korlátok Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Magdolna (2009) Kunfehértói nyár rendezvénysorozat- Sörfesztivál 2008. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Apróné Soós, Zsuzsanna (2009) Kóser és ami mögötte van. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bálint, Zsuzsanna (2009) Kübekháza nagy rendezvényei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Katalin (2009) Lakodalmak Magyarországon - régen és napjainkban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csikai, Anna (2009) Magyarországon élő szlovákság gasztronómiája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hangya, Dóra (2009) Munkaerő-piaci körkép a fogyatékosság tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szász, Zsófia (2009) A Szegedi Ifjúsági Napok története, fejlődése, marketingje. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hajdú, Judit (2009) A Szegedi halászlé helye a magyar konyhaművészetben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Mariann (2009) Tompai városnap szervezése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Zsuzsanna (2009) VII. Télbúcsúztató Karnevál - Múlt és jövő. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Andor, Erika (2009) X. Madzagfalvi Napok. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Schild, László (2009) A XVI. kerület, és benne a Corvin Művelődési Ház kulturális élete... Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Széll, Blanka (2009) A fesztiválok szerepe a kulturális életben, a Budapesti Tavaszi Fesztivál bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Olsák, Orsolya (2009) A francia konyha. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tari, Dominika (2009) A kultúraközvetítés változásai a Szegedi Nemzeti Színházban a kezdetektől napjainkig az operett és a musical viszonyában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sipos, Melinda (2009) Álló- és ültetéses rendezvények protokollja, etikettje. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fischer, Anna (2009) A magyar bor, mint nemzeti kincs. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csernók, Szilvia (2009) A reprezentációs üzleti rendezvények A Printker Office Land Zrt. Vevőtalálkozója. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Várszeginé Véber, Katalin (2008) Apicius gasztronómiai filozófiája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rácz, Angéla (2008) Az Ady Endre Művelődési Ház 40 éve. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bures, Tamás (2008) Az egyéni vállalkozó járulékfizetése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lantos, Adrienn (2008) Az óvodai minőségbiztosítás A csongrádi Templom utcai Delfin Óvoda minőségbiztosításának bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dudás, Anita (2008) Az „ország legnagyobb szabadtéri színházának” kulturális és turisztikai jelentősége Szeged város életében Szegedi Szabadtéri Játékok 2007. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Zoltánné (2008) Bazsa Rózsa Fogadó Üzleti terv. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Tibomé (2008) Biztosítás és hitelközvetítő iroda üzleti terve egyéni vállalkozás keretében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

László, Miklósné (2008) A Dél - alföldi gasztronómia hagyományai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lengyel, Viktor (2008) Egy multinacionális vállalat szervezeti felépítése HR HRM. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csamangó, Ferenc (2008) Egészségfejlesztő nyári tábor szervezése A 2006 és 2007-es „Egészség erdeje” tábor megvalósításának folyamata, szervezésének lépései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jemei, Viktória (2008) Eltérő étkezési szokások Európa különböző országaiban : Az Egyesült Királyság és Magyarország összehasonlítása gasztronómiai szempontból régen és ma. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Takács, Vivien (2008) Esküvői előkészületek régen és most. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fricska, Friderika (2008) Esküvői szokások régen és napjainkban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Verik, Orsolya (2008) Esküvőszervezés tegnap és ma. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hajnal, János (2008) Európa gasztronómia története a XIV. századtól a XX. századig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Berényi, Andrea Katalin (2008) Ferenc József élete és étkezési szokásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vinczéné Nemcsók, Mónika (2008) Ferenc József étkezési szokásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kókai, Mariann (2008) Gasztronómiai kalandozás Itáliában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bálint, Beáta (2008) Görögország gasztronómiája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedűs, Gábor (2008) Hetényegyháza története és közösségi élete. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szöllősiné Molnár, Erika (2008) „Holtomiglam-Holtodiglan” Egy esküvő megszervezése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rácz, Ágnes (2008) А „II. Esküvő & Baba-Mama Kiállítás és Vásár” című rendezvény bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kardos, Szilvia (2008) A Kígyósi Kastélyjátékok a Wenckheim kastély és parkban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Asztalos, Annamária (2008) Mi kell ahhoz, hogy kimondjuk a boldogító igent? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Üveges, Tímea (2008) POLIP Kft számviteli folyamata és elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bagdi, Orsolya (2008) Reneszánsz kori étkezések kultúrtörténete Mátyás király konyhája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pappné Retkovszki, Tímea (2008) A Római Birodalom étkezési kultúrája történelmi, irodalmi es régészeti források alapján Antik Gusztus Apicius receptjei tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szélpál, Zsolt (2008) A Szegedi Ifjúsági Napok. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pongrácz, Éva (2008) Szeletek a kínai gasztronómiából. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rózsa, Rita (2008) Szerbia ízei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rácz, Beáta (2008) Szépség és szépségek versenye - Mi is az a ’legyél te az egyetem arca Hökkentő arcszépségverseny’. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Cornea, Zsolt (2008) Szüreti fesztivál Kiskunhalason. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Nóra (2008) Sárközi lakodalmi szokások a parasztság körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Adamik, Renáta (2008) Tokaj-Hegyalj a szerepe a magyar borkultúrában és napjaink turizmusában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mándi, Adrienn (2008) Táplálkozáskultúra a kezdetektől napjainkig Avagy a kásától a hamburgerig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Gyöngyi Tímea (2008) A Tótkomlósi szlovákok gasztronómiája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovalik, Zsófia (2008) A VI. Tisza Part Open Nemzetközi Tánc verseny lebonyolítása a versenytánc tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Orosházi, László (2008) Zsidó vallás és gasztronómia. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pálinkás, Csilla (2008) A bor története és helyzete napjainkban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pótor, Janka Johanna (2008) A fűszerek randevúja a mosolyok országában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fődi, Rita (2008) A kávéházi élet fénykora Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Boldizsár, Judit (2008) A kínai konyha. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Serfőző, Anita (2008) Élelmiszerbotrányoktól hangos a sajtó. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Veszelovszi-Szőke, Erika (2008) Élet és étek a félhold árnyékában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zsitva, Márta (2008) A rendezvényszervezés egy konkrét rendezvény megvalósításán keresztül A Hírős Hét. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Seres, Norbert (2008) A rendszerváltás hatása a magyarországi szegénység helyzetére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Éva (2008) A római kor gasztronómiatörténete. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rácz, Ágnes (2008) A római kori gasztronómia. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Kopjás, Éva (2008) A rómaiak feneketlen bendője. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zombory, Katalin (2008) A sokszínű indiai konyha, és a még sokszínűbb zsidó konyha. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mohácsi, Judit (2008) A szombat fényei- a zsidó ünnep ízei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Edit (2008) A székelység ételkultúrája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szegedi, Sára (2008) A tea története. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Anita (2008) A televízió és a reklámok befolyásoló hatása a gyermekekre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Orodán, Enikő (2008) A vendéglátó rendezvények királynője - a díszétkezés. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gavács, Blanka (2008) A zsidó ünnepek gasztronómiája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Almási, Csaba (2007) A 2006. évi Sándorfalvi Városnap megszervezésének lépései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Puskás, Rita (2007) AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. személyes portfoliójának bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bartusek, Irén (2007) Az ültetéses alkalmak jellemzői. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kádi, Péter (2007) Egész nap Faludy! Kulturális barangolások a határok mentén 12 órás Faludy György - nap megszervezése, a rendezvény lebonyolítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fodor, Zita (2007) Elfeledett mesterségek nyomában: a mézeskalácskészítésről, a hagyományokról, régen és ma. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kátai-Pál, Tünde (2007) Esküvő és lakodalomszervezés. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kerekes, Pálné (2007) Etikett és protokoll a gasztronómiában ( Kétgenerációs család vonatkozásában a xx. század közepétől a xx század elejéig). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pálfi, Zsuzsanna Éva (2007) Ferenc József gasztronómiája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fellner, László (2007) Ferenc József étkezési szokásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szászi, Szilvia (2007) Globalizáció a gasztronómiában a gyorséttermek terjedése és hatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sánta, Beáta Magdolna (2007) Gyorséttermi etikett és protokoll. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Simon, Beáta (2007) Görögország gasztronómiatörténete. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Völgyi, Zoltán (2007) A Holiday Inn Hotelben tartott rendezvények bemutatása A szálloda személyzetének munkája a rendezvényeken. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bíró, Mónika (2007) Itália ízei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Gabriella (2007) Kapcsolatszervezés bemutatása a Katona József Megyei Könyvtáron keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Királyné Révész, Erzsébet (2007) Kecskeméti Hírős Hét Fesztivál története Az első Hírős Hét. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lugosi, Aliz (2007) A Kecskeméti Ifjúsági Otthon vakációskézműves foglalkozásainak fejlesztő hatásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Váradi, Viktória (2007) Kína gasztronómiája: szükségkonyha, gyógyító ételek, harmónia. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szász, Szilvia (2007) Körösladány közművelődésének szolgálatában A Dr. Asztalos Miklós Művelődési Ház bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Furák, Aranka (2007) Lakástámogatás a szegedi önkormányzatnál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tápai, Tamás (2007) A Magyarország gasztronómiatörténetének kialakulása, jellemzői és sajátosságai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nacsáné Erki-Kis, Beáta (2007) A Makói Muzsika zenei fesztivál megszervezése, lebonyolítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pintérné Péter, Szilvia (2007) Mesélő gasztronómia - régmúlt dolgos hétköznapjainak ételei, jókedvű ünnepeinek szokásai, és hagyományai -. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Blanka (2007) Olasz kultúra a gasztronómiában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth-Vass, Gabriella (2007) Otthoni ízek régen és ma. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hetényi, Krisztina (2007) Pakisztán gasztronómiája Pandzsábtól színdhig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Valéria (2007) Paraszttársadalom kérdése a századfordulón. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyebrovszky, Gábor Mátyás (2007) Protokoll a gasztronómiában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedűs, Nóra (2007) Rendezvényszervezés Makón: a Hagymaház es a makói muzsika. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hajdú, Anita (2007) Rendezvényszervezés a rendőrség keretein belül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kismárton, Mónika (2007) Rendezvényszervezés egy konkrét esemény tükrében: Az I. Ópusztaszeri Falunap megvalósítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Teréz (2007) Reneszánsz kori gasztronómia a királyi udvarokban Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Oskolás, Mihály (2007) Sziget Fesztivál 2006 a Dreher Sörgyárak Zrt. szemszögéből. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Serfőző, Hajnalka (2007) Terített asztal Erdélyben Karácsonytól Karácsonyig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vidiczki, György (2007) Táborozás, mint a szabadidő eltöltésének lehetősége az általános iskolákban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Geisel, Tímea (2007) Valami régi és valami új, valami kölcsönkapott és valami kék. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Gábor (2007) X. Csongrád megyei polgárőr nap. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vinczéné Orosz, Nicolett (2007) A XX. századi táplálkozási irányzatok. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabóné Tari, Andrea (2007) Zsidó konyha. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bánfi, Judit (2007) A bor. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Károlyi, Anikó (2007) A folklór tanya Üzleti terve. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hődör, Gábor (2007) A gasztronómia alakulása hazánkban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Trajné Szabados, Henrietta (2007) A globalizáció hatása étkezési kultúránkra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Karsai, Edit (2007) A gyorséttermek hatása a fogyasztókra; a McDonald’s esetpéldájának bemutatásával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kerekes, Pál (2007) A kiskunfélegyházi TEMI Szakmaközi Művelődési Házának szerepe (1980. évek és a 1989. utáni évek viszonylatában). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kaszáné Felföldi, Julianna (2007) A kiskunfélegyházi gasztronómiai napok története. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rencenjiné Majer, Marianna (2007) A kávé A kávé terjedése és fogyasztása Európában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bajzáthné Hosszú, Mária (2007) A lakáskultúra történelmi alakulása Magyarorszagon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bodor, Anita (2007) A magyar borkultúra reneszánsza a Villányi- és Kunsági borvidéken. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szendi-Horváth, Zoltán (2007) A magyar étkezési szokások, és konyha jellemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Gyuláné (2007) A reformkor gasztronómiája Czifray István tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csehó, Kitti (2007) A rock geográfiája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szili, Zsuzsanna (2007) A szamizdat hétköznapjai az 1980’ as években. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dóda, Regina (2007) A szervező feladatainak változásai a KMK tükrében 2004,2005, 2006. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Erzsébet (2007) A szolnoki művészeti egyesület történetének, működésének és rendezvényszervező tevékenységének bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kukucska, Anita (2007) Ásó, kapa, nagyharang...avagy egy esküvő szervezése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Huszár, Petra (2007) Étkezési szokások a középkori főúri udvarokban Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Halmos, Rózsa (2007) A tokaji borok és gasztronómiájuk. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Magyarics, Robin (2007) „ízek Uniója, az Unió ízei” Egy nemzetközi gasztronómiai fesztivál tervének bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Majoros, Csaba (2007) A zenei rendezvények. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Oláh, Anikó (2006) Az első magyar nyelvű újság története. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Herceg, Balázs (2006) Az ifjúság megjelenése a médiában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Árvai, Melinda (2006) Az olasz gasztronómia : Rómában élj úgy, mint a rómaiak! BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Anikó (2006) Az olasz ételek sokszínűsége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Krisztina (2006) Borkultúra Magyarországon. A Szekszárdi borvidék bemutatása, borral kapcsolatos hagyományai és programjai alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csík, Valéria (2006) A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara public relations tevékenysége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ott, Zsuzsa (2006) Egy egészségnap megszervezése az általános iskolában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gajdán, Árpád (2006) Egy környezetvédelmi nap megszervezése az általános iskolában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sánta, Aliz (2006) Etikett és protokoll a gasztronómiában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mede, Anita (2006) Franciaország gasztronómiai története. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szárics, Zsuzsanna (2006) Gasztronómiatörténet : A magyar konyha múltja és jövője. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gergely, Sándor (2006) Honfoglaláskori gasztronómia. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ács Sánta, Péter (2006) Hotel Korona Pókerverseny. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szögi, Szilvia (2006) "Hyppokrátésztől a gyrosig" avagy a görög gasztronómia fejlődése az ókortól napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Sándorné (2006) Idegen kultúrák hatása a magyar gasztronómiára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp, Ildikó (2006) Jamie Oliver, a "pucér szakács". BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, István (2006) Kossuth Lajos a magyar politikai újságírás atyja. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fődi, Szilvia (2006) Kossuth Pesti Hírlapjának szerepe a társadalmi változásokban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Mária Natália (2006) Kreativitás a pszichológia és grafológia tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Hajnalka (2006) Kulturális rendezvények szerveződése Csanádpalotán. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Salkáné Szigeti, Zsuzsanna (2006) Kínai gasztronómia. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Puczik, Piroska (2006) Magyar Hírmondó. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Huszka, Brigitta (2006) Magyar gasztronónia. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh, Beáta (2006) Magyarország a hetvenes-nyolcvanas években : A magyar szamizdat története. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sánta, Mónika (2006) Makó város PR tevékenysége és a XV. Nemzetközi Hagymafesztivál megszervezése, lebonyolítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Katalin (2006) A Makói Városi Televízió Kht. közhasznú tevékenysége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gondáné Rácz, Andrea (2006) Mámort adó bor : borgasztronómia. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Judit (2006) Napjaink veszélyforrásai: a mesterségesen előállított élelmiszerek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Darabos, Katalin (2006) Pályázatírás : készült a „Lampionos Est” tervei alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nádasdy, Zsuzsa (2006) Rendezvénylehetőségek egy szállodában - a debreceni Aquaticum Termál-és Wellness Hotel**** példáján bemutatva. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vojnic, Éva (2006) Róma „feneketlen” gyomra : étkezési kultúra az ókori Rómában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rakk, László (2006) Szamizdat évtizede: a 80-as évek második nyilvánossága. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bácsi, Antalné (2006) A Szatymazi Művelődési Ház és Könyvtár bemutatása, figyelemmel a közművelődésben betöltött szerepére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabados, Károlyné (2006) Szeletek a francia gasztronómiából. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kristó, Tímea (2006) A Szerepjáték metodikája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Györgyi (2006) Szivárványos Rendezvények - homoszexuális közösségi terek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Zita (2006) A „Szántóföld Napja 2005.” rendezvény lebonyolítási terve. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bokrosné Gy., Krisztina (2006) Szüreti mulatságok Gyöngyösön. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tánczos, Tilla Nóra (2006) Vallás és gasztronómia. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Agárdi, Nikoletta (2006) A bor gasztronómiája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Beke, Beáta (2006) A görög gasztronómia. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csiha, Gabriella (2006) A japán teaszertartás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bíróné Németh, Gabriella (2006) A karácsonyi népbetegség és az orvoslás lehetőségei a gyermekkorban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ács Sánta, Gyuláné (2006) A keleti konyha különleges húsfogyasztási szokásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gárgyán, Csaba (2006) A kerékpár reneszánsza. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csernók, Orsolya (2006) A konferenciaturizmus- a rendezvényszervezés egyik kiemelkedő üzletága. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh, Brigitta (2006) A kávé. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Krabóth, Zsuzsanna (2006) A magyar nyelvű hírlapirodalom kezdetei: a Magyar Hírmondó és a korabeli lapok. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász, Ilona (2006) A magyar úttörőmozgalom - felszabadulás után indult és a hetvenes évek végéig tartó - történetének jelentősebb állomásai, különös tekintettel a szegedi eseményekre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gergelyné Tamás, Krisztina (2006) A reneszánsz konyha. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Barta, Judit (2006) A szegedi Délmagyarország napilap megindítása és szemelvények 96 éves történetéből. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bencze, Szabolcs (2006) A tájképfotózás esztétikája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Adrienn (2006) A táplálékallergia bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sterczné Balogh, Emma (2006) A zsidó gasztronómia története. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Edit (2006) A zsidó vallás gasztronómiai sajátosságai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. május 15. 10:24:39 CEST.