Pappné Retkovszki, Tímea (2008) A Római Birodalom étkezési kultúrája történelmi, irodalmi es régészeti források alapján Antik Gusztus Apicius receptjei tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2008_pappne_retkovszki_timea.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (7MB) |
English title
Culinar culture in the Roman Empire based upon historical facts, literature and arcaelogical artifacts - Ancient relish on the basis of Apicius’ recipes
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Gyula Juhász Faculty of Education
Department
Andragógiai és Művelődéstudományi Tanszék
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szécsiné Járási, Anikó
főiskolai tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | 05. Social sciences 05. Social sciences > 05.08. Media and communications 05. Social sciences > 05.08. Media and communications > 05.08.04. Media and socio-cultural communication 05. Social sciences > 05.08. Media and communications > 05.08.04. Media and socio-cultural communication > 05.08.04.04. Cultural studies, cultural diversity |
Depositing User: | Szerkesztő JGYPK |
Date Deposited: | 2021. Feb. 25. 12:21 |
Last Modified: | 2021. Feb. 25. 12:23 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/107736 |
Actions (login required)
View Item |