A Magyarország gasztronómiatörténetének kialakulása, jellemzői és sajátosságai.

Tápai, Tamás (2007) A Magyarország gasztronómiatörténetének kialakulása, jellemzői és sajátosságai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2007_tapai_tamas.pdf] PDF
2007_tapai_tamas.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (6MB)

English title

The main stages, proper ties and attributes of Hungarian gastronomy.

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Gyula Juhász Teacher Training College

Department

Közművelődési Tanszék

Discipline

Teacher Training

Specialization

művelődésszervező

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szécsiné Járási, Anikó
főiskolai tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 05. Social sciences
05. Social sciences > 05.08. Media and communications
05. Social sciences > 05.08. Media and communications > 05.08.04. Media and socio-cultural communication
05. Social sciences > 05.08. Media and communications > 05.08.04. Media and socio-cultural communication > 05.08.04.04. Cultural studies, cultural diversity
Depositing User: Szerkesztő JGYPK
Date Deposited: 2021. Feb. 17. 14:36
Last Modified: 2021. Feb. 17. 14:36
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/106992

Actions (login required)

View Item View Item