Etikett és protokoll a gasztronómiában ( Kétgenerációs család vonatkozásában a xx. század közepétől a xx század elejéig)

Kerekes, Pálné (2007) Etikett és protokoll a gasztronómiában ( Kétgenerációs család vonatkozásában a xx. század közepétől a xx század elejéig). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2007_kerekes_palne.pdf] PDF
2007_kerekes_palne.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (12MB)

English title

Etiquette and protocol on the grounds of gastronomy (With reference to a two - generation family from the middle of the 20th till the beginning of the 21 st century)

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Gyula Juhász Faculty of Education

Department

Közművelődési Tanszék

Discipline

Teacher Training

Specialization

művelődésszervező

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szécsiné Járási, Anikó
főiskolai tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 05. Social sciences
05. Social sciences > 05.08. Media and communications
05. Social sciences > 05.08. Media and communications > 05.08.04. Media and socio-cultural communication
05. Social sciences > 05.08. Media and communications > 05.08.04. Media and socio-cultural communication > 05.08.04.04. Cultural studies, cultural diversity
Depositing User: Szerkesztő JGYPK
Date Deposited: 2021. Feb. 10. 11:49
Last Modified: 2021. Feb. 10. 11:49
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/106185

Actions (login required)

View Item View Item