A székelység ételkultúrája

Szabó, Edit (2008) A székelység ételkultúrája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2008_szabo_edit.pdf] PDF
2008_szabo_edit.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (6MB)
[thumbnail of 2008_szabo_edit_02.pdf] PDF
2008_szabo_edit_02.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (6MB)

English title

Gastronomy of the Székely’s

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Gyula Juhász Faculty of Education

Department

Andragógiai és Művelődéstudományi Tanszék

Discipline

Teacher Training

Specialization

művelődésszervező

Fieldofstudy

média

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szécsiné Járási, Anikó
főiskolai tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 05. Social sciences
05. Social sciences > 05.08. Media and communications
05. Social sciences > 05.08. Media and communications > 05.08.04. Media and socio-cultural communication
05. Social sciences > 05.08. Media and communications > 05.08.04. Media and socio-cultural communication > 05.08.04.04. Cultural studies, cultural diversity
Depositing User: Szerkesztő JGYPK
Date Deposited: 2021. Feb. 26. 13:18
Last Modified: 2021. Mar. 01. 09:42
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108455

Actions (login required)

View Item View Item