Pintér, Gabriella (2009) Gasztronómia. A magyar főzéstudomány kialakulásának útja. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2009_pinter_gabriella.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (4MB) |
English title
Evolution of Hungarian gastronomy
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Gyula Juhász Faculty of Education
Department
Discipline
Institute
Felnőttképzési Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szécsiné Járási, Anikó
tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 05. Social sciences 05. Social sciences > 05.09. Other social sciences |
Depositing User: | Szerkesztő JGYPK |
Date Deposited: | 2021. Feb. 11. 14:34 |
Last Modified: | 2021. Feb. 11. 14:34 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/106374 |
Actions (login required)
View Item |