Browse by Supervisor

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Number of items: 43.

Fujkin, Kata (2023) Szőlő- és borminták aromakomponenseinek vizsgálata GC-MS módszerrel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kasuba, Csenge (2022) Bioaktív komponensek vizsgálata és részleges tisztítása Pseudomonas és Serratia törzsekből. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyányi, Bettina (2022) Idegsérüléseket követő glikoszfingolipid változások vizsgálata a perifériás szomatoszenzoros rendszerben HPLC-HRMS módszerrel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tildy, Orsolya (2022) Keratinocita sejtvonalak GC/MS alapú metabolomikai vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sajben, Csilla (2022) Lenolajok összetételének vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Péter (2021) Alternaria alternata törzsek azonosítása kemotaxonómiai módszerekkel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Babett Edit (2021) Aspergillus fajok aflatoxin és szterigmatocisztin termelésének vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hercegfalvi, Dániel (2021) Ergometrin tisztítása centrifugális megoszlási kromatográfiával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hunkár, Henriett (2021) Zöldségek rizoszférájából izolált Bacillus törzsek surfactin termelésének vizsgálata HPLC-HESI-MS/MS technikával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fujkin, Kata (2021) Élesztő törzsek GC/MS alapú metabolomikai vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp, Dóra Anna (2020) Bioautográfia alkalmazása gombaextraktumok antimikrobiális hatásának vizsgálatára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szász, Enikő (2020) Egynyári ürömből izolált endofiton gombák metabolomikai jellemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Borbély, Barbara Mária (2020) Hazai pálinka minták összetételének vizsgálata GC-MS módszerrel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kőrösi, Edvin (2020) Méhek vírusfertőzései és detektálási lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csepregi, Milán (2020) Piretroid peszticid maradékok vizsgálata méhészeti termékekben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Nikolett (2020) UHPLC-HRMS módszer fejlesztése mikotoxinok gyors meghatározására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedüs, Zsófia (2018) Aflatoxinok tisztítása folyadék-folyadék kromatográfiával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lubna, Abbas (2018) Antimicrobial effects of fungal endophytes of Juniperus communis. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyöngyik, Márta (2018) Az ochratoxin A mikotoxin összefoglaló jellemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hunkár, Henriett (2018) Egy Bacillus törzs lipopeptid profiljának vizsgálata HPLC-MS technikával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Volford, Bettina (2018) Endofiton gombák fermentlevének bioaktivitás vizsgálata és az aktív komponensek azonosítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Olivér (2018) Legújabb dizájner drogok metabolitjainak LC-MS/MS azonosítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Anis, Yahya (2018) Preparative purification of surfactin compounds produced by Bacillus subtilis. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fenyar, Rasha Kasser (2018) Production of pyrrolnitrin by Serratia and Pseudomonas strains and their antibiotic activities. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sordje, Tímea (2018) Szintetikus szerves vegyületek antifungális hatásának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Agócs, Anikó (2018) Tiszafából izolált Penicillium törzs szeszkviterpenoid termelésének optimalizálása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Erdenebileg, Saruul (2017) Antimicrobial effects of fungal endophytes of Taxus baccata. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Szakál, Márk (2017) Peszticidek kimutatása különböző méhészeti termékekből, és a Nosema fertőzés detektálása méhekből. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szentpéteri, Viktor (2016) Aflatoxinok mérése pálinkából és cefréből. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bartal, Attila (2016) A Bacillus subtilis SZMC 6179J által termelt surfactin típusú vegyületek HPLC-MS vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Volford, Bettina (2016) Endofiton gombák izolálása tiszafából és az általuk termelt szekunder metabolitok bioaktivitásának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Barbara (2016) Fusarium fajok által termelt mikotoxinok elemzése HPLC technikával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Zsuzsanna (2016) Módszerfejlesztés borok aromakomponenseinek meghatározására GC-MS technikával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dám, Annamária (2016) Ophiobolin termelés vizsgálata fonalas gombában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szerencsés, Bettina (2015) Újonnan szintetizált vegyületek gombaellenes hatásának vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Darvas, Alexandra (2015) A maytanzin, mint szekunder metabolit. Hatás, jelentőség, előfordulás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Medgyes, Janka Cecília (2015) A zöldpenészes megbetegedést okozó Trichoderma törzsek peptaibol-termelésének vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Brigitta (2014) Aflatoxinok mennyiségi meghatározásának lehetőségei különböző mátrixokból. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Kitty (2014) Egri vörösborok polifenol tartalmának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Alexandra (2014) A Fusarium fonalasgombák által termelt mikotoxinok mennyiségi meghatározási módszerei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Turcsán, Mihály (2014) Trichogin GA IV peptidek térszerkezeti tulajdonságai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Berta, Máté László (2013) Az ophiobolin A tisztítása elválasztástechnikai eszközökkel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pap, Ádám (2013) Gombák által termelt zsírsavak és prosztaglandinok vizsgálata származékképzéssel és nagy hatékonyságú folyadékkromatográfiával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. május 15. 04:37:08 CEST.