Zöldségek rizoszférájából izolált Bacillus törzsek surfactin termelésének vizsgálata HPLC-HESI-MS/MS technikával

Hunkár, Henriett (2021) Zöldségek rizoszférájából izolált Bacillus törzsek surfactin termelésének vizsgálata HPLC-HESI-MS/MS technikával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_lajosne_hunkar_henriett.pdf] PDF
2021_lajosne_hunkar_henriett.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

HPLC-HESI-MS/MS measurements of surfactin production of Bacillus strains isolated from rhizosphere of vegetables

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

Mikrobiológiai Tanszék

Discipline

Natural Sciences

Specialization

biológia

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szekeres, András
tudományos főmunkatárs
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 01. Natural sciences
01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2022. Mar. 29. 12:52
Last Modified: 2022. Mar. 29. 12:52
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/124618

Actions (login required)

View Item View Item