Items where Subject is "04.04.01. Agricultural biotechnology and food biotechnology"

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: Thesis
Number of items at this level: 39.

Thesis

Ari, János (1974) A tehéntej fehérjetartalmának vizsgálata PRO-MILK készülékkel. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

Arriaran, Silva Elsa Maria (2022) Development of genotype specific in vitro micropropagation method in sweet potato. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bartha, Ferenc (1975) Különböző lucernatartósítási módok összehasonlító vizsgálata a Hódmezővásárhelyi Állami Gazdaságban. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

Bedő, József (2002) Növénytermesztési és állattenyésztési melléktermékek hasznosítása, energianyerés céljából. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Benkó, Erzsébet (1976) Az alkalmazott keltetési technológia vizsgálata a szentesi Árpád Termelőszövetkezetben. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

Benkő, Zsolt (1996) Tavaszi árpafajták mikrospóra-kulturájának kidolgozása. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.

Biró, Judit (2022) Az olajtök kultúrában posztemergensen alkalmazott herbicid kezelés időzítésének hatása a készítmény hatékonyságára. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Bujdosó, Gergely (1977) Különböző silózási eljárásokkal modell silóban készített lucerna szilázsok összhasonlító vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

Bíró, Sámuel (1996) A vöröshagyma posztemergens gyomirtása. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.

Bíró, Ákos (1997) A sajt készítése során előforduló hibák és következményeik a gouda sajt gyártástechnológiáján keresztül. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.

Bürgés, Csaba Szabolcs (1996) A biológiai megporzás alkalmazása a paradicsom hajtatásában a szentesi "Árpád" Szövetkezetben. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.

Csizmadia, Miklós (1996) A búza viszkozitásának és takarmányértékének összefüggései. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.

Dobos, Andrea Sára (2011) Az alanyhatás vizsgálata az étkezési paprika (Capsicum annuum L.) hajtásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Frajka, Ágota (1977) Takarmányok nyersrost tartalmának és struktúrájának hatása a kérődzők emésztésére. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

Frendl, Józsefné (1977) A pecsenyebárány előállítás korszerű technológiájának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

Földesdi, Éva (1977) Forrólevegős szárítás liszt, granulátum és pogácsakészítés hatása a táplálóanyagok megőrzésére és a táplálóanyagok kihasználhatóságára. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

Ha, Vinh Linh (2022) Study on beta-carotene content of orange-fleshed sweet potato and its potential in controlling vitamin A deficiency. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Harsányi, Nóra (1997) A Reseda lutea L. morfológiája és csírázásbiológiája. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.

Huszák, Péter (1984) A fertőtlenítőszer rotáció hatása a keltetői mikroflórára. BA/Bsc, Állatorvostudományi Egyetem.

Kecskés, Tibor (1976) A tej fehérjetartalmának vizsgálata a szegvári "Puskin" Termelőszövetkezet tehenészetében. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

Kiri, Erzsébet (1975) A forrólevegős lucernatartósítás elemzése a táplálóanyag megőrzés szempontjából a Hódmezővásárhelyi Állattenyésztési Főiskolai Tangazdaság tankerületében. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

Kiss, Zoltán (1997) Számítógépes telepirányítási rendszerben működő egyedi tejmennyiségmérők vizsgálata. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.

Kopeller, Éva (1977) Az étkezési tojás termelése, ökonómiai vizsgálata és értékelése a Tojástermelő Közös Vállalkozás telepén. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

Kummer, Ferenc (2022) Paprikatermesztésben alkalmazott biológiai védekezési módszerek költséghatékonyságának vizsgálata különböző hajtató berendezésekben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Le, Vinh Sang (2022) Study of Biostimulant in Maize seed's germination. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lukmonov, Ikromovich Tokhirmalik (2022) Possibilities of hydroponic plant production in agriculture. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Matheisz, Zoltán (1998) A növény aktivizáló bion készítmény hatékonyságának vizsgálata gabonalisztharmat (Erisyphe graminis) ellen őszi búzában. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.

Meglécz, Beáta (1996) Természetes eredetű hozamfokozó hatás vizsgálata broilerhizlalásban. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.

Mándity, József (1974) A tejtermelés ökonómiai vizsgálata a felsőszentiváni Új Élet Mg-i Termelőszövetkezetben. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

Mészáros, Katalin (1974) A tápok és koncentrátumok energiadúsításával kapcsolatos erőtakarmánygyári és keverőüzemi tapasztalatok. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

Nyári, Melitta Éva (2020) Négy környezetkímélő gazdálkodási mód összehasonlítása: A permakultúra lehetséges szerepe a szemléletváltásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pásztor, László (1996) Az extrahált szójadara részleges helyettesítésének lehetőségei broilertápokban "Napenerg-B" készítménnyel. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.

Sziráczki, Anikó (1996) A genotípus hatása a libamáj minőségére. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.

Szőke, Csaba (1998) A májliba feldolgozás technológiája a Mezőkovácsházi Conavis Rt Pannonliver baromfifeldolgozó gyárban. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.

Varga, Piroska (1977) Hideglevegős, szellőztetéses lucernaszéna-készítés során fellépő táplálóanyagveszteségek elemzése, és táplálóanyagok kihasználhatóságának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

Vita, Margit (1977) A takarmányozásban felhasznált különböző K vitamin készítmények vizsgálata kémiai és biológiai módszerrel. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

Váczi, Vivien (2022) A fiatal őszi árpa antioxidáns kapacitásának vizsgálata a bioaktív anyagainak összefüggésében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vízi, Judit (1976) A háztáji tojástermelés lehetőségeinek vizsgálata a Hódmezővásárhelyi Kisállattenyésztő ÁFÉSZ körzetében. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

Zheng, Siting (2022) Identification of Glu-A3 and Glu-B3 alleles in Hungarian bread wheats using PCR markers. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. május 6. 14:51:50 CEST.