Frendl, Józsefné (1977) A pecsenyebárány előállítás korszerű technológiájának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.
PDF
1977_frendl_jozsefne.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (16MB) |
Institution
Szegedi Élelmiszeripari Főiskola
Faculty
Állattenyésztési Főiskolai Kar
Department
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
nincs, megadva
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Juhtenyésztés, Báránynevelés |
Subjects: | 04. Agricultural sciences 04. Agricultural sciences > 04.04. Agricultural biotechnology 04. Agricultural sciences > 04.04. Agricultural biotechnology > 04.04.01. Agricultural biotechnology and food biotechnology |
Depositing User: | Szerkesztő MGK |
Date Deposited: | 2022. Jan. 27. 15:29 |
Last Modified: | 2022. Jan. 27. 15:29 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/98184 |
Actions (login required)
View Item |