Items where Subject is "04.04.01. Agricultural biotechnology and food biotechnology"

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: A | B | C | D | F | H | K | L | M | N | P | S | V | Z
Number of items at this level: 39.

A

Ari, János (1974) A tehéntej fehérjetartalmának vizsgálata PRO-MILK készülékkel. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

Arriaran, Silva Elsa Maria (2022) Development of genotype specific in vitro micropropagation method in sweet potato. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Bartha, Ferenc (1975) Különböző lucernatartósítási módok összehasonlító vizsgálata a Hódmezővásárhelyi Állami Gazdaságban. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

Bedő, József (2002) Növénytermesztési és állattenyésztési melléktermékek hasznosítása, energianyerés céljából. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Benkó, Erzsébet (1976) Az alkalmazott keltetési technológia vizsgálata a szentesi Árpád Termelőszövetkezetben. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

Benkő, Zsolt (1996) Tavaszi árpafajták mikrospóra-kulturájának kidolgozása. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.

Biró, Judit (2022) Az olajtök kultúrában posztemergensen alkalmazott herbicid kezelés időzítésének hatása a készítmény hatékonyságára. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Bujdosó, Gergely (1977) Különböző silózási eljárásokkal modell silóban készített lucerna szilázsok összhasonlító vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

Bíró, Sámuel (1996) A vöröshagyma posztemergens gyomirtása. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.

Bíró, Ákos (1997) A sajt készítése során előforduló hibák és következményeik a gouda sajt gyártástechnológiáján keresztül. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.

Bürgés, Csaba Szabolcs (1996) A biológiai megporzás alkalmazása a paradicsom hajtatásában a szentesi "Árpád" Szövetkezetben. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.

C

Csizmadia, Miklós (1996) A búza viszkozitásának és takarmányértékének összefüggései. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.

D

Dobos, Andrea Sára (2011) Az alanyhatás vizsgálata az étkezési paprika (Capsicum annuum L.) hajtásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Frajka, Ágota (1977) Takarmányok nyersrost tartalmának és struktúrájának hatása a kérődzők emésztésére. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

Frendl, Józsefné (1977) A pecsenyebárány előállítás korszerű technológiájának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

Földesdi, Éva (1977) Forrólevegős szárítás liszt, granulátum és pogácsakészítés hatása a táplálóanyagok megőrzésére és a táplálóanyagok kihasználhatóságára. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

H

Ha, Vinh Linh (2022) Study on beta-carotene content of orange-fleshed sweet potato and its potential in controlling vitamin A deficiency. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Harsányi, Nóra (1997) A Reseda lutea L. morfológiája és csírázásbiológiája. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.

Huszák, Péter (1984) A fertőtlenítőszer rotáció hatása a keltetői mikroflórára. BA/Bsc, Állatorvostudományi Egyetem.

K

Kecskés, Tibor (1976) A tej fehérjetartalmának vizsgálata a szegvári "Puskin" Termelőszövetkezet tehenészetében. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

Kiri, Erzsébet (1975) A forrólevegős lucernatartósítás elemzése a táplálóanyag megőrzés szempontjából a Hódmezővásárhelyi Állattenyésztési Főiskolai Tangazdaság tankerületében. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

Kiss, Zoltán (1997) Számítógépes telepirányítási rendszerben működő egyedi tejmennyiségmérők vizsgálata. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.

Kopeller, Éva (1977) Az étkezési tojás termelése, ökonómiai vizsgálata és értékelése a Tojástermelő Közös Vállalkozás telepén. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

Kummer, Ferenc (2022) Paprikatermesztésben alkalmazott biológiai védekezési módszerek költséghatékonyságának vizsgálata különböző hajtató berendezésekben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

L

Le, Vinh Sang (2022) Study of Biostimulant in Maize seed's germination. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lukmonov, Ikromovich Tokhirmalik (2022) Possibilities of hydroponic plant production in agriculture. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Matheisz, Zoltán (1998) A növény aktivizáló bion készítmény hatékonyságának vizsgálata gabonalisztharmat (Erisyphe graminis) ellen őszi búzában. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.

Meglécz, Beáta (1996) Természetes eredetű hozamfokozó hatás vizsgálata broilerhizlalásban. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.

Mándity, József (1974) A tejtermelés ökonómiai vizsgálata a felsőszentiváni Új Élet Mg-i Termelőszövetkezetben. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

Mészáros, Katalin (1974) A tápok és koncentrátumok energiadúsításával kapcsolatos erőtakarmánygyári és keverőüzemi tapasztalatok. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

N

Nyári, Melitta Éva (2020) Négy környezetkímélő gazdálkodási mód összehasonlítása: A permakultúra lehetséges szerepe a szemléletváltásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pásztor, László (1996) Az extrahált szójadara részleges helyettesítésének lehetőségei broilertápokban "Napenerg-B" készítménnyel. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.

S

Sziráczki, Anikó (1996) A genotípus hatása a libamáj minőségére. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.

Szőke, Csaba (1998) A májliba feldolgozás technológiája a Mezőkovácsházi Conavis Rt Pannonliver baromfifeldolgozó gyárban. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.

V

Varga, Piroska (1977) Hideglevegős, szellőztetéses lucernaszéna-készítés során fellépő táplálóanyagveszteségek elemzése, és táplálóanyagok kihasználhatóságának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

Vita, Margit (1977) A takarmányozásban felhasznált különböző K vitamin készítmények vizsgálata kémiai és biológiai módszerrel. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

Váczi, Vivien (2022) A fiatal őszi árpa antioxidáns kapacitásának vizsgálata a bioaktív anyagainak összefüggésében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vízi, Judit (1976) A háztáji tojástermelés lehetőségeinek vizsgálata a Hódmezővásárhelyi Kisállattenyésztő ÁFÉSZ körzetében. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

Z

Zheng, Siting (2022) Identification of Glu-A3 and Glu-B3 alleles in Hungarian bread wheats using PCR markers. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 26. 11:43:03 CEST.