A sajt készítése során előforduló hibák és következményeik a gouda sajt gyártástechnológiáján keresztül

Bíró, Ákos (1997) A sajt készítése során előforduló hibák és következményeik a gouda sajt gyártástechnológiáján keresztül. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.

[thumbnail of 1997_biro_akos.pdf] PDF
1997_biro_akos.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (5MB)

Institution

Debreceni Agrártudományi Egyetem

Faculty

Állattenyésztési Főiskolai Kar

Department

Állatélettani és -Egészségtani Tanszék

Discipline

Agricultural science

Specialization

nincs megadva

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Kocsisné Gráff, Myrtill
főiskolai adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Uncontrolled Keywords: Tejfeldolgozás, Sajtgyártás, Gouda-sajt
Subjects: 04. Agricultural sciences
04. Agricultural sciences > 04.04. Agricultural biotechnology
04. Agricultural sciences > 04.04. Agricultural biotechnology > 04.04.01. Agricultural biotechnology and food biotechnology
Depositing User: Szerkesztő MGK
Date Deposited: 2021. Nov. 29. 13:12
Last Modified: 2021. Dec. 11. 14:16
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/100119

Actions (login required)

View Item View Item