Környezettudatos, egészségközpontú nevelés az élelmiszerkereskedelmi és vendéglátóipari középiskolai tanulók körében

Jeneiné Fodor, Edit (2013) Környezettudatos, egészségközpontú nevelés az élelmiszerkereskedelmi és vendéglátóipari középiskolai tanulók körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of itt_1660_2013_jeneine_fodor_edit.pdf] PDF
itt_1660_2013_jeneine_fodor_edit.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (5MB)

English title

Eco-friendly and health-centered education for the food-trading and catering students in the vocational school

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Gyula Juhász Faculty of Education

Department

Biológia Tanszék

Discipline

Teacher Training

Specialization

környezettan tanár

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Ilosvay, Dr. György
főiskolai adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences
05. Social sciences > 05.03. Educational sciences > 05.03.01. Education, general (including training, pedagogy, didactics) > 05.03.01.01. Education: systems and institutions, teaching and learning
Depositing User: Szerkesztő JGYPK
Date Deposited: 2020. May. 14. 09:03
Last Modified: 2020. May. 20. 09:08
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/83395

Actions (login required)

View Item View Item