Items where Subject is "05.03.01.01.06. Adult education"

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: A | B | C | D | F | G | H | J | K | L | M | P | R | S | V | W | Z | Á
Number of items at this level: 64.

A

Apjok, Sándorné (2014) Gépjárművezető képzés, mint a felnőttképzés egyik területe a jogszabályi változások tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

B

Balkai, Barnabás (1988) A tanfolyami oktatás korszerűsítésének egy modellje. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Balogh, János (2007) A szakképzési rendszer, a szakképzés átalakulása, szakképzési rendszerünk fejlesztési távlatai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Berki, Sándor (2007) A szakképzés fejlesztésének fontosabb irányelvei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Beszédes, Viktória (2014) A felnőttképzési rendszer Szerbiában, különös tekintettel Vajdaságra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Beszédes, Viktória (2016) A felnőttképzési rendszer Szerbiában, különös tekintettel a Vajdaságra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Boborné Kiss, Melinda (2006) A felnőttoktatás és annak pedagógiai, törvényi, gazdasági háttere. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Bálintné Kois, Szilvia (2014) Vállalati képzések — különös tekintettel a MÁV-ra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Börcsök, Bernadett (2007) A felnőttkori tanulás pszichológiai sajátosságai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Czene, Elizabet (2019) A dolgozók képzésének bemutatása a DAKK Dél-alföldi Közlekedési Központ Zártkörűen működő Részvénytársaságnál. Higher vocational education, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dandéné Serkédi, Ildikó (2007) A szakképzési rendszer, a szakképzés átalakulása, szakképzési rendszerünk fejlesztésének távlatai /kutatás és összehasonlító elemzés/. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dobos, Johanna (2006) Szegeden és környékén működő közművelődési intézmények felnőttképző tevékenysége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dukai-Nagy, Ádám A felnőttképzés és a szakképzés magyarországi jelenéről, lehetőségeiről. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fazekas, Tibor (1997) Nevelési módszerek és oktatási formák alkalmazása a tűzoltó alegységeknél. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Fecske, Andrea (2015) Támogatásban a lehetőség. A felnőttképzésben való részvétel jellemzőinek vizsgálata, különös tekintettel a támogatott képzésekre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fábiánné Laczó, Mária (2016) A felnőttképzést kiegészítő tevékenységek rendszere Békés megyében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Földesi, Lajos Zoltán (2013) Tanítási-tanulási stratégiák a felnőttképzésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gajdács-Leszkó, Georgina (2015) Minőségbiztosítás a felnőttképzésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gilice, Hilda (2019) Munkahelyi képzések rendszere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Győri, Csilla (2014) Az új felnőttképzési törvény hatásai a felnőttképzési intézmények működésére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Görbe, Roland (2016) Változásmenedzsment kihívások a felnőttképzési szervezetekben az új szabályozás hatására /2013. LXXVII. felnőttképzési törvény hatása/. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hajdú, Mária (2009) Multikulturális kommunikáció. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Harangozó, Marianna Mária (2019) A „harmadik generáció” jelenléte a társadalomban, művelődési, tanulási igényeik és lehetőségeik Békés megye egyik szegletében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedűs, Fanni (2014) A Karakter Számítástechnikai, Elektronikai Kft. felnőttképzési tevékenységének bemutatása egy konkrét képzésen keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jerney, Zoltán István (2020) A dolgozói elégedettség mérése a Rail Cargo Hungária Zrt-nél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kalocsay, Katalin Tünde (2013) A magyar és finn 40 év feletti felnőttek felsőfokú tanulmányainak motivációja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Király, Ferenc (2016) Korszerű tanítási-tanulási módszerek a felnőttképzésben. A módszerek felhasználásának lehetőségei az időskorúak tanulásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Király, Ferenc (2014) A felnőttképzés funkcióváltozása a rendszerváltás után Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Koncsik, Loretta Fanni (2022) A Covid-19 pandémia hatására kialakult online oktatás a felsőoktatásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kozma, Szabrina (2021) A felnőttképzés minőségbiztosítási-, minőségirányítási- és minőségfejlesztési kérdései és problémái az első felnőttképzési törvény megalkotása óta. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kozma, László (1997) A tűzoltóság képzése a változások tükrében. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Kószó, Sándor (1997) A tűzoltóképzés jelenlegi felépítése és nemzetközi összehasonlítása. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

L

Lakatos, Andrea (2014) A felnőttképzés gyakorlata és lehetőségei a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lánczy, Éva (2021) Az élethosszig tartó tanulás könyvtári környezetben, különös tekintettel az idősekre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lévai, János József (2015) Ellenőrzés, értékelés, vizsgáztatás a felnőttoktatásban és -képzésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Maráz, Zsuzsa (1996) Felnőttoktatás, képzés a BV intézeteken belül. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Masáné Farkas, Orsolya (2014) Iskolarendszerű felnőttoktatás a Szegedi Fegyház és Börtönben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mondi, Viktor (2013) Felnőttképzési feladatellátás Jász-Nagykun-Szolnok megye közművelődési intézményeiben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mráz, Mária Krisztina (2014) A felnőttkori tanulás akadályai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mádi, Szilvia (2013) A felnőttkori tanítási és tanulási folyamat jellemzőinek vizsgálata a tréning módszer alkalmazásai tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Müller, Vanessa (2020) Láthatatlanul az alapvonal mögött: a figyelemhiányos hiperaktivitás zavarral (ADHD) élő felnőttek helyzete a felsőoktatásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Palásti, Orsolya (2017) A tréning módszerének elméleti és gyakorlati bemutatása egy andragógus szemével. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pap, Luca Alexa (2014) „Hova tovább?”: Pályaorientációs körkép Szolnokon, kiemelt tekintettel a középiskolai és felnőttképzésben érvényesülő orientációra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Petrovszki, Anett Ágnes (2013) Fókuszban a minőség – a minőség problematikája a felnőttképzésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rendek, Tímea (2013) "Tanultam, tanulok és tanulni fogok?" A felnőttkori tanulás lehetőségei és korlátai Bács-Kiskun megyébenA felnőttkori tanulás lehetőségei és korlátai Bács-Kiskun megyében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sasvári, Tibor (1989) Andragógia és sajátosság a tűzoltóképzésben. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Skultéti, Alexandra (2013) Fogvatartottak képzési lehetőségei a börtön falai között, különös tekintettel a Kalocsai Fegyház és Börtönben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Noémi (2014) Egy konkrét szakmai képzés megvalósításának andragógiai követelményei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabóné Varga, Edit (2020) Az államilag elismert szakmai végzettségek rendszerének változása, a szakképzés és a felnőttképzés átalakításával párhuzamosan 2019-2020. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szamosközi, Julianna (2021) A konstruktivizmus andragógiai megközelítése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szathmáryné Kóti, Edit (2006) A felnőttképzés előzményei, tendenciái és jelenlegi helyzete. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szekeresné Bárkányi, Mária (2013) A kompetenciafejlesztés lehetőségei és módszerei a felnőttképzésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szántai, Zsanett (2017) Felnőttképzési innováció az egészségügyi prevenció területén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szénási, Anita (2016) Felnőttképzési szervezetek működésének integrált, összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sándor, Tímea (2014) A felnőttkori tanulás jellemzői. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vadkerti-Tóth, Rita (2019) A cigányság integrációja Kiskunmajsa város kulturális életébe. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vetró, Tímea (2017) Egy konkrét felnőttképzési intézmény működésének vizsgálata a 2013. évi LXXVII. felnőttképzési törvény tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Víglási, Krisztina Klára (2013) Népfőiskola mint a felnőttkori tanulás színtere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Víglási, Krisztina Klára (2015) A felnőttoktató/ tréner szakmai életútja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

W

Weiszenburger, Dóra (2014) Hatékonység és innovativitás a felnőttoktatók munkájában. A felnőttoktatók módszertani kultúrájának vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zavari, Juliánna (2016) Az előzetesen megszerzett tudás és kompetenciák beszámításának módszerei, lehetőségei a felnőttoktatásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zoltai, Flóra (2013) Mit tehet a felnőttképzés az ökológiai válság korában? Az ökofalvak képzési programjai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Zsigmond-Nagy, Marianna (2014) A felnőttképzés korszerű módszerei és munkaformái. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Árvai, Mara (2016) Adult learning and Youthpass. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. május 27. 18:51:17 CEST.