Items where Subject is "05.02.03.04. Human resource management"

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: B | C | D | E | F | G | H | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | W | Á | Ó | Ő
Number of items at this level: 122.

B

Baji, Eszter (2011) Az atipikus foglalkoztatás jogi formáinak bemutatása különös tekintettel a munkaerő-kölcsönzésre. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Bajusz, Krisztina Ilona (2009) Az atipikus foglalkoztatási formák, különös tekintettel a munkaerő-kölcsönzésre. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Bakonyi, Kitti (2017) Motivációs különbségek az X és Y generáció között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Barna, István (2021) A kompetencia alapú kiválasztás módszertana: Az Értékelő Központ elméleti és gyakorlati megközelítése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bartus, Klaudia (2017) A munkahelyi ingázás Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bere, Andrea (2018) A részmunkaidős foglalkoztatás mint atipikus foglalkoztatási forma jellegzetességei a versenyszférában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Berente, Zsanett (2018) A munkahelyi zaklatás. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Bogdán, Edit (2018) A humánerőforrást befolyásoló trendek:a technológiai fejlődés közvetlen és közvetett hatásai a humánerőforrás területén. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Béla, Zsófia Julianna (2017) A részmunkaidős és a határozott időtartamban történő foglalkoztatás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csamangó, Beáta Éva (2017) Munkaerő-kölcsönzés : a foglalkoztatás egyre tipikusabb atipikus formája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csapó, Máté (2017) Az atipikus munkavégzési formák és a munkaerő-kölcsönzés sajátosságai Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csehó-Kovács, Lászlóné (2018) Közfoglalkoztatás egy hátrányos helyzetű településen. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Csiga-Szilágyi, Renáta (2021) Az X és Z generáció vizsgálata vállalkozói attitűdjük szempontjából a biztosítási és pénzügyi szakmában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csikós, Blanka (2015) A hátrányos helyzetűek képzésére és foglalkoztatására vonatkozó irányelvek és gyakorlatok hazánkban és az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csonti, Katalin (2020) Munkahelyi bántalmazások. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

D

Domsikné Kolozsi, Katalin (2001) A hatalom a szervezetben : a MÁV Rt. hatalmi rendszerének bemutatása, felépítése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Drevena, Dorottya (2017) Stressz és annak hatásai a munka világában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dunai, Jánosné (2008) Humánerőforrás tervezése, a humán erőforrással való gazdálkodás, munkáltatói jogkör gyakorlása : (elemzés). Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

E

Erdei, Adrienn Rebeka (2017) Társadalmi csoportok a munkaerő-piacon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Falusi, Bettina (2012) A kompetenciák szerepe az emberi erőforrás fejlesztésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Klára (2015) HR szerepe a szállodaiparban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Feczák, Tamás (2009) Munkaerőgazdálkodás a hidrokultúrában történő zöldséghajtatás során. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Finta, Csilla (2015) Munkakör-értékelés jelentősége a szervezet emberi erőforrás menedzsmentjében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Fodorné Borbély, Eszter (2017) Az atipikus munkajogviszonyok a munkaügyi ellenőrzés tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Forrai, János (2017) A toborzás és kiválasztás kiemelt szerepe a nagyvállalatok szempontjából. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gajdácsi, Nóra (2017) A pályakezdők foglalkoztatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gerendás, Szilvia (2017) A teljesítményértékelés elmélete és gyakorlata. Other, Szegedi Tudományegyetem.

German, Manuéla (2001) Humán erőforrás - gazdálkodás vizsgálat : Különös tekintettel a toborzásra és a kiválasztásra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gombárné Szigeti, Dalma (2013) HR könyvtári környezetben: A Debreceni Városi Könyvtár emberi erőforrás menedzsmentje. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyenes, Kálmán (2009) A munkaügyi konfliktusok közvetítő útján történő eredményes rendezésének tárgyalástechnikai ismérvei. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Gábor, István (2017) A motiváció szerepe a munkavégzésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gál, Andrea (2015) A toborzási és kiválasztási módszerek alkalmazásának összehasonlítása a Magyar Honvédség és a civil szféra területén. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Gáll, Réka (2017) Az Y generáció megtartási nehézségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Göttlinger, Gábor (2017) Anyagi ösztönzés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Halai, József (2015) Munkaerő toborzás és kiválasztás : nemzetközi kereskedelmi vállalat toborzási és kiválasztási gyakorlatának bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Heczendorfer, Szandra (2017) A munkaerő-piaci kereslet és kínálat egyensúlyának hiánya. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedűs, Gábor (1998) Az emberi erőforrás lehetőségei a hadseregben. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Horváth, Alexa Bernadett (2019) HR tevékenységek a Job Force Iskolaszövetkezetnél. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Eszter (2017) Élet sója vagy a halál csókja – másként a munkahelyi stressz. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kaszper, Blanka Janka (2021) A nonformális tanulás speciális terepe - cserkészmozgalomban való részvétel hatása a munkaerőpiacon elvárt kompetenciákra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kazy, Réka Ildikó (2013) A munkaerő-fejlesztés módszerei és lehetőségei egy hazai középvállalkozás esetében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kerekes, Zsolt (2017) A munkaviszony megszüntetésének főbb változásai a Munka Törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény bevezetésével, különös tekintettel a munkavállalókra gyakorolt hatására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Keresnyei, Boglárka (2017) Az outplacement mint a komplex emberi erőforrás gazdálkodás gyakorlata a közigazgatásban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kilián, Szilvia (2007) A humán erőforrás tervezése, a humán erőforrással való gazdálkodás az iksolában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Csenge Annamária (2015) Toborzás-kiválasztás - online toborzás napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Klepács, Angéla Alexandra (2015) Toborzás, kiválasztás problémái és változásai Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis, Alexandra (2012) Szolgálunk és képzünk. A Csongrád megyei Rendőrfőkapitányság humánerőforrás politikája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsisné Kis, Éva (2018) A toborzás és kiválasztás folyamata a munkaerő piacon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kormos, Nikolett (2011) A gazdasági társaságokban létrejövő munkaviszony jellemzői. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Boglárka (2015) Toborzás és kiválasztás a humán erőforrás menedzsmentben, különös tekintettel a kompetencia alapú kiválasztásra. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kurucsó, Annamária (2013) A munkavállaló munkaidőn kívüli magatartásának megítélése. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kószó, Csaba (2003) Hazai multinacionális szervezetek személyügyi gyakorlata - a Danone Kft. példáján keresztül bemutatva. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Ladányi, Lilla (2017) A megváltozott munkaképességű személyek helyzete a hazai munkaerőpiacon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lassú, Tibor Attila (2017) A munkaviszony létesítése. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Lovászi, Zita (2020) Szakképzett munkaerő biztosítása egy tejipari vállalatnál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Malatinszki-Gulyás, Anna (2019) A tudás feltérképezésének szükségessége, módszerek a szervezeti tudás és információ áramlásának elősegítésére a Közép-Tisza vidéki Vízügyi Igazgatóságnál. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Marsó, László (2017) A vezető beosztású munkavállalók kiválasztása napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mazán, Melinda (2015) Az emberi erőforrás gazdálkodás szerepe a kis- és középvállalkozásoknál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Meszlényiné Nagy, Gabriella (2018) A humánerőforrás problémája az alapellátás területén és annak megoldási stratégiája. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Mezei, Nikolett (2023) Szervezeten belüli humánerőforrás tevékenységek, kiemelt tekintettel a toborzásban használt marketingkommunikációs eszközökre. Higher vocational education, Szegedi Tudományegyetem.

Mihály, Katalin (2015) A munkaerő-kölcsönzés szabályozása és gyakorlata a magyar munkaerőpiacon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mikusik, Orsolya (2017) Távmunka, mint foglalkoztatási forma megvalósulása a hazai munkaerőpiacon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Moldován, Krisztina (2017) A kollektív szerződésékből eredő viták rendezése az alternatív vitarendezési eszközök igénybevételével, különös tekintettel az arbitrálásra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Dóra (2020) Az új munkaerő útja az Ingatlannet.hu ingatlanportálnál. Higher vocational education, Szegedi Tudományegyetem.

Mondi, Renáta (2019) A munkahelyi motiváció és ösztönzés eszközei. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Mucsi, Bianka Annamária (2019) Munkaerő, mint a szervezet lelke : különös tekintettel a toborzás és a kiválasztás fontosságára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mucsi, Bianka Annamária (2017) Munkahelyi elégedettség befolyásoló tényezői egy magyar cégnél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Máté, Tekla (2021) A hallgatók, az oktatók és a munkáltatók véleménye a pályakezdőktől elvárt kompetenciákról a közösségszervező szak példáján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Máté-Tóh, Gertrud Mária (2018) A munka és magánélet összeegyeztetése az atipikus foglalkoztatási lehetőségek tükrében : a női szerepek összeegyeztetésének kihívásai. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Károly (2008) Humán erőforrás és innováció. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Kriszta (2017) A fluktuáció okai a szervezetek működésében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Neizer, Lili (2017) A közösségi oldalak befolyása új munkaerő felvétele során. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nyiregyházi, Mihály (2010) Humánerőforrás fejlesztés a nonprofit szektorban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

O

Ollár, Ádám (2018) A kommunikáció mint szükséges motivációs eszköz a fizikai munkakörökben a XXI. századi Magyarországon. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Orvos, Nelli (2017) Foglalkoztatási jogviszonyok az egészségügyben különös tekintettel a személyes közreműködői szerződésre. Other, Szegedi Tudományegyetem.

P

Palovits, Vanda (2018) A munkapszichológiai gyakorlatban használatos tesztek a kiválasztási folyamat során. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Pap, Enikő (2013) A személyhez fűződő jogok és a magánszféra (privacy) védelmének szabályozása és konkrét megjelenési formái a munka világában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Pesti, Beatrix (2012) Humánerőforrásfejlesztés a közigazgatásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Poszranya, Réka (2018) Y generáció a munkaerőpiacon. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Pozsgai, Eszter (2017) Nők és férfiak a munkaszervezetben. Esélyegyenlőség a munkaerőpiacon. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Práger, Zsuzsanna (2018) Munkanélküliségből az elsődleges munkaerőpiacra. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Pál, Erika (2003) Személyzetbeszerzés a munkaerőpiac különböző területein. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Péter Szabó, Tamás (2017) Egyéni munkaügyi viták megelőzése és megoldása az open door policy, értekezlet és konfliktus coaching segítségével. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Póta-Jurkovics, Fanni Anna (2017) A munkaerő-ellátás, avagy a toborzás, kiválasztás és a beillesztés folyamatának hatása a vállalat fluktuációs indexére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rangasz, Edit Beáta (2017) A munkaerő-kölcsönzés, mint atipikus foglalkoztatási forma. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Rátkai, Ildikó (2017) Az Y és a Z generáció menedzselése a munkahelyen – HR és munkajogi eszközökkel. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Réfi, Enikő (2017) Konfliktus és motiváció a generációk tükrében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sarnyai, Mónika (2016) Andragógiai kompetenciák szerepe az emberi erőforrásfejlesztésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Schnúr, Ildikó (2019) Munka és magánélet egyeztetésének női kérdései : a családanyák munkavállalásának speciális kérdései, munkaerőpiacon megjelenő hátrányai, valamint a munka-család összeegyeztetését segítő szervezeti eszközök szervezeti eszközök. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Sipos, Gabriella Ágnes (2019) Munka és család egyensúlya, nők és férfiak a szervezetben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Sipos, Klára (1999) Ember és szervezet - Humán menedzsment alapkövei. BA/Bsc, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Skultéti-Szabó, Sarolta (2018) Generációk a magyar munkaerőpiacon. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Sopajti, Anita (2017) Generációk a munkaerőpiacon és a munkahelyen. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Spák, Zsuzsanna (2019) A munkavállalói elégedettség. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Sulyok, Anita (2013) Atipikus foglalkoztatási formák Magyarországon. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Tibor (2018) A coaching alkalmazási lehetőségei a HR-rel együttműködésben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Fernanda (2017) Generációk a munka világában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó-Zsura, Brigitta Éva (2017) Az ILO egyezmények hatása a magyar munkajogi törvénykezésre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szegedi, Krisztina (2009) HR Kontrolling egy német tulajdonú magyar középvállalkozás példáján keresztül. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szegedi, Piroska (2009) A külföldiek magyarországi foglalkoztatása és szociális,biztonsági szabályai. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szász, Judit (2017) Munkaalkoholizmus: a tolerált szenvedélybetegség. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Szél, Alexandra (2017) Az Y generáció HR szempontból. Other, Szegedi Tudományegyetem.

T

Takács, Erika (2017) Egyes szolgálati jogviszonyok létesítésének sajátosságai. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Tanner, Zsanett Mária (2017) A munka értéke. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Toman, Sándor (2017) A gazdasági emigráció és a közfoglalkoztatás hatása a munkaügyi statisztikára 2006 és 2015 között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Gábor (2002) Az emberi erőforrás menedzsment új megközelítése a közoktatásban : avagy A nemzetgazdaságban alkalmazott humán erőforrás menedzsment eredményei miként használhatók a közoktatásban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Fanni (2015) A munkaerő-toborzásának és kiválasztásának technikái, kiemelve a XXI. század adta lehetőségeket. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Fanni (2017) Elkötelezettség és önmegvalósítás: az Y generációs munkavállalók elvárásai a munkáltatóval szemben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Helga Klára (2020) Generációváltás és generációmenedzsment. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Túri, Judit (2017) Fiatalok és pályakezdők munkaerő-piaci integrációja. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Túriné Bódi, Edit (2017) A fluktuáció problémája az orosházi Agro-M Zrt-nél. Other, Szegedi Tudományegyetem.

U

Ujváry, Katalin (2013) Vezetéstudomány, vezetési stílusok, valamint a vezetők fejlesztése. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Krisztina Judit (2017) Munkaerő-kölcsönző cégek megítélése Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Veszprémi, Barbara (2017) Az iskolaszövetkezetek helyzete Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vollárné Nagy, Anita (2017) A szociális ágazatban dolgozó közalkalmazottak jogviszonya Magyarországon a XXI. Században. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vámos, Tamás (2019) Duális mérnökképzés - multinacionális vállalati tapasztalatok. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Vér, Erzsébet (2014) A humántőke fejlesztése a megváltozott munkaképességű emberek körében a Dél-alföldi régióban. A „MOZGI” Projekt. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vígh, Máté (2017) Változásmenedzsment és a HR kapcsolata a BKK Zrt.-ben. Other, Szegedi Tudományegyetem.

W

Weigert, Lilla (2015) A HRM legnépszerűbb tevékenységeiről: A toborzásról és a kiválasztásról. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Ábrahám, Márk (2018) Munkahelyi motiváció. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Ó

Ónodi-Szűcs, Gyula (2017) A munkaviszony létszakaszai - a létesítéstől a foglalkoztatás befejeztéig. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Ő

Őrsi, Rita (2017) A humán erőforrás kulcsfeladatai: toborzás-kiválasztás, munkaerő megtartás. Other, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. május 28. 16:39:01 CEST.