Item where specialization "pszichológia" and date of item 2017

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | E | F | G | H | J | K | L | M | N | O | P | S | T | U | V | Z | Ö
Number of items: 137.

A

Almádi, Krisztina (2017) A testkép, az önértékelés és a népszerűség vizsgálata középiskolások körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Balla, Viktória Roxána (2017) Vizuális predikciós folyamatok elektrofiziológiai háttere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Baloghné Róna, Eszter (2017) Nevelés a családban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Barabás, Zita (2017) Testvérek a sportban: Sportolói sikeresség, testvérkapcsolati minőség és versengési attitűdök alakulása egymás tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bedekovics, Norbert (2017) Az alvás hatása a téves emlékezetre. Szófelismerés vizsgálata a DRM paradigmával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bellér, Katalin (2017) Generációs különbségek a gyermekkori meseélmények, a családi légkör és a társas készségek összefüggéseiben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bense, Judit (2017) A narratív bevonódás összefüggése az érzelemszabályozással és más személyiségjellemzőkkel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Berecz, Helga (2017) A szülői nevelés hatása a serdülők baráti kapcsolatainak alakulására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Berta, Renáta Andrea (2017) Az emberi párválasztás és vonzalom kérdései. A homogámia és a szexuális imprinting hatása a párválasztási preferenciákra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Berényi, Judit (2017) A jógagyakorlás hatása a stresszre és a kognitív folyamatokra A jóga pszichológiája – Jóga a pszichológiában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bognár, Anna (2017) A teljesítménymotiváció, a sportolói megküzdési módok és az észlelt stressz kapcsolata sportolói mintán. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bognár, Tibor (2017) Coping stratégiák és a szociális szorongás összefüggéseinek vizsgálata egyetemi hallgatók körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Boldizsár, Kitti (2017) A párkapcsolati elégedettséggel összefüggő tényezők vizsgálata: A páros megküzdési módok és a stressz-kommunikáció hatása a párkapcsolati elégedettségre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bori-Szabó, Orsolya (2017) Egészségügyi dolgozók konfliktusai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bácsi, András (2017) Extrém sportolók (triatlonosok, hosszútáv futók) személyiségjellemzői az önértékelés és perfekcionizmus szempontjából. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bálint, Anna (2017) Állami gondoskodásban élő serdülők megküzdése, stressz-szintje, önértékelése és egészségmagatatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bársony, Barbara (2017) A párkapcsolati hűtlenség személyiségtényezői. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bódisné Király, Éva (2017) A társas problémák megoldásával kapcsolatos negatív orientáció és a az elkerülés vizsgálata a serdülők körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Chrisztó, Zita (2017) Pszichológiai faktorok a vesetranszplantáció sikerességében - Longitudinális vizsgálat. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csernus, Andrea Eszter (2017) Miért tanulnak a fiúk és a lányok? Középiskolások matematikával kapcsolatos tanulási motivációi, valamint az időhöz való viszonyuk. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csernák, Edina (2017) Befolyásolják-e a népszerűségi és baráti kapcsolatok a serdülők testképpel való elégedettségét, alakformáló szokásait és önértékelését? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csikós, Péter (2017) Intimitás, szexuális élettel való elégedettség és a páros megküzdés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Czepek, Loránd (2017) A dohányzás vélt következményeinek kapcsolata a személy társas közegével. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Czinkota, Ildikó (2017) A problémás onlinejáték-használat motivációi és összefüggései az interperszonális kapcsolatokkal és jólléttel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Darabos, Diána (2017) Önértékelés, iskolai környezet és problémamegoldás vizsgálata hagyományos és alternatív oktatásban résztvevő diákok körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dobó, Krisztina (2017) A Vallásgyakorlás összefüggései az egészséggel és megküzdési képességekkel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Domján, Sebestyén (2017) Az implicit tanulás vizsgálata HCD és döntéshozás kapcsán. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Domoszlai, Éva (2017) Az allergia pszichoszomatikája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dulka, Martina (2017) Fájdalmas érzékenység: A saját megélt fizikai fájdalom és a mások fájdalmára adott empátiás válasz kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Durkó, Péter László (2017) Kognitív funkciók vizsgálata depressziós személyek körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dóczy, Noémi (2017) Szociális kompetencia kapcsolata a szociometriai státusszal serdülőkorban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

E

Erdei, Helga (2017) A szubjektív jóllét és a napi ingázás kapcsolata Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Erdész, Anett (2017) A túlsúlyos személyekkel szembeni stigmatizáció a rendellenes étkezési mintázatok tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fejes, Nikolett Éva (2017) A szkizotíp személyiségvonások és a kreativitás összefüggéseinek vizsgálata egészséges, fiatal felnőtt populáción. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Lili Szonja (2017) Hatalom és konfliktus összefüggései. Felmérés magyar egészségügyi dolgozók körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Márta (2017) A jövő ifjúsága, az ifjúság jövője - Fiatalok jövő-orientációjának vizsgálata a tanulási motivációval és az élettel való elégedettség összefüggésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Norbert Dávid (2017) Problémás játékhasználat és mindset kapcsolata online szerepjátékosok körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Péter Zoltán (2017) Nikotinfüggőség kapcsolata a vélt dohányzási következményekkel és személyiségjellemzőkkel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ficsor, Flóra (2017) Megküzdési stratégiák, depresszió és szorongás vizsgálata gerincműtött és tumor műtött betegeknél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fogl, Krisztina (2017) A gyászviselkedésről való vélekedések kapcsolata a megküzdési stílussal. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fényszárosi, Éva (2017) Munkahelyi motivációs profilok az öndetermináció elméletének tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Garaj, Zsuzsanna (2017) Az észlelt társas támogatás és előnytalálás szerepének vizsgálata a sclerosis multiplex betegséggel való megküzdésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gregus, Henrietta (2017) Páros megküzdés, célok és elégedettség összefüggései a párkapcsolatokban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gulyás, Gabriella (2017) Elégedettség, értelmesség és a spiritualitás vizsgálata a munkával összefüggésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gurka, Éva Mária (2017) Arcsérülések interperszonális pszichés vonatkozásai - Esztétikai sérülésekkel kapcsolatos attitűdök vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyányi, Ditta (2017) Egészségértés vizsgálata normál testsúlyúak, túlsúlyosak és elhízottak között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gömöri, Esther (2017) Óvodáskorú gyerekek célirányos tárgyészlelése és tárgyhasználata az exploráció és az életkor függvényében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Görözdi, Ráhel (2017) Fiatal felnőttek Big 5 személyiségvonásainak összefüggése a selfie-k megosztásával, a selfie-k képtulajdonságaival, a társas összehasonlítással, és ezek nemi különbségeinek vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Holczer, Adrienn (2017) A théta-burst transzkraniális mágneses ingerlés hatása a végrehajtó funkciókra egészséges személyeknél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hornyák-Simonyik, Noémi (2017) Végrehajtott és megfigyelt testtartások hatása a zenei hangulatok észlelésére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hámori, György Péter (2017) A kognitív funkciók és szorongás kapcsolata időskorban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Juhász, Kinga (2017) A borderline személyiségzavar pszichoterápiás alternatívái. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Jáger, Abigél Hajnalka (2017) A perfekcionizmus hatása az iskolai teljesítményre és kapcsolata az énhatékonysággal, a kontrolhellyel és az önakadályozással. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jónás, Angelika (2017) A fejlődésbe vetett hit ereje. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kajzinger, Róbert (2017) Az alvás hatása az 'arc-név' felidézésre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kapornaki, Mihály Béla (2017) Megszólítható szívek és tekintetek - Személyközi távolságszabályozás virtuális avatárral történő interakció kontextusában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Katona, Etelka (2017) A felnőtt kötődési stílus kapcsolata az evési és a szexuális zavarokkal. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kecskeméti, Fanni (2017) A szubjektív jóllét és az önbecsülés kapcsolata az észlelt szülői neveléssel fiatal serdülők körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Keresztesi, Gréta (2017) Pályaválasztás, szülői bánásmód, élettel való elégedettség és kapunyitási krízis vizsgálata egyetemisták körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kilencz, Tünde (2017) Lehetőség a mértéktartásra? - A nalmefene hatásának neurális korrelátumai alkohol használati zavarban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kinceli, Antal (2017) Az intelligencia mérés modern irányai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kintner, Máté (2017) Szociometriai pozíciók és a személyiség közötti összefüggés a serdülő vízilabdázó lányok és fiúknál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis, Tamás (2017) A szomatizáció, az alexitímia és az érzelemszabályozás nehézségei közötti összefüggés vizsgálata krónikus fájdalomban szenvedő betegek körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Richárd (2017) A társas problémákhoz való negatív orientáció és az elkerülés vizsgálata serdülőkorban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Klinovszky, Andrea (2017) Az egyetemi lemorzsolódás a halogatás, önszabályozott tanulás, önértékelés és élettel való elégedettség tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis, Anna Dorka (2017) A közös célok összefüggése a páros megküzdéssel és a kapcsolati elégedettséggel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Koszovácz, Vanda (2017) A muzsika hangja - A zenei preferenciát meghatározó pszichológiai tényezők. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kothencz, Edina (2017) Önértékelés és szenzoros élménykeresés párkapcsolati preferenciára gyakorolt hatásának vizsgálata egyetemisták körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kottner, Viktória (2017) A tanári kiégés összefüggései munkahelyi tényezőkkel, a társas támogatással és megküzdési mintázatokkal. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Annamária (2017) A sportolás kapcsolata az énerővel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Lőrinc (2017) A munkahelyi motiváció összefüggéseinek vizsgálata hazai munkavállalók viszonylatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kozma, Kamilla (2017) Hangulatkongruens ingerek hatása figyelemre, emlékezetre és kognitív kontrollra a szubklinikai depresszió összefüggésében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kreidl, Márta (2017) Szerencsejáték érintettség alkoholhasználati zavarban: pszichopatológiai jegyek az SCL-90-R dimenziói mentén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kurityák, Csenge (2017) Serdülők jövő- orientációjának és énhatékonyságának vizsgálata a társas támogatás, valamint szüleik végzettsége tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Körtvélyesi, Eszter (2017) The dichotomic representation of efficiency at infancy. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

L

Labancz, Ágnes (2017) Mire hat a Waldorf pedagógia? A célorientációs elmélet, iskolai kötődés és tanulmányi énhatékonyság vizsgálata Waldorf és hagyományos iskolák körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lajkó, Nóra (2017) Instrukció hatása asszociatív tanulási képességekre eye-trackeres vizsgálatban depressziósok körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lakatos, Kristóf (2017) Intelligencia és kreativitás összefüggése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Leist, Balogh Brigitta (2017) A pályaválasztás útján: Pályaválasztási döntés az időorientáció, halogatás és az identitás státusz tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lisincki, Anna Mária (2017) Önsegítő csoportok hatása a daganatos betegek pszichoszociális állapotára és a betegséggel való megküzdésre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lucza, Lilla (2017) A családi állapot összefüggései a munkában való elhivatottsággal és törekvésekkel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lukács, Krisztina (2017) A hivatástudat megélésében szerepet játszó folyamatok, valamint a hivatás és jóllét kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lukács, Szilvia (2017) A gyászfolyamat és az érzelmi intelligencia kapcsolata a vallásosság tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lévai, Tünde (2017) A hatékonyabb auditoros képességek rövidtávú emlékezetre gyakorolt hatásának vizsgálata zenész és látássérült személyek körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Madár, Anita (2017) A páros megküzdés és a párkapcsolati elégedettség összefüggései a vallásos attitűddel fiatal felnőttkorban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Magyarné Merkl, Nóra (2017) A poszttraumás növekedés vizsgálata a rumináció, a megküzdés, valamint a társas támogatás tükrében, onkológiai betegek körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Majorosné Dr. Köck, Dr. Ildikó (2017) A burnout jelensége a bírák és ügyvédek munkájában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Mercédesz (2017) A stressz, a párkapcsolati elégedettség, a társas támogatás és a kialvatlanság kapcsolata kisgyermekes anyák körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Márián, Anett (2017) A szomatizáció jelenségének vizsgálata a tudatelméleti működés függvényében női elítéltek körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Máté, Gréta (2017) Orthorexia nervosa. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Dr. Erzsébet (2017) Nemi különbségek a homoszexuálisokhoz és a fekete bőrűekhez való explicit és implicit viszonyulásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Katalin (2017) Holisztikus feldolgozás és saját kor hatás az érzelmi arcészlelésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Katalin (2017) Menekültválság Magyarországon - A menekültekkel kapcsolatos attitűdök összefüggése a politikai preferenciával, a lezárás iránti igénnyel és a kontrollhellyel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Marianna (2017) Az egészségműveltség összehasonlítása krónikus tüdőbetegek és krónikus betegséggel nem élők csoportjai között. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nemes, Annamária (2017) Videojátékok, motiváció és személyiségjellemzők kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nemes, Orsolya (2017) A házasságkötési névválasztást befolyásoló tényezők vizsgálata és a névviselés megítélése nők körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nyéki, Balázs (2017) A csapattal történő azonosulás jellegzetességei, illetve összefüggései a motivációval és az önértékeléssel sportrajongók esetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Néveri, Kitti (2017) Díjugrató lovasok téri vizuális emlékezeti képességének mérése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

O

Országh, Tímea (2017) A borderline-bipoláris spektrumzavar elméleti megközelítése a korai maladaptív sémák és az affektív temperamentumok vizsgálatával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Osztrogonác, Ágnes (2017) Hogyan látják a fiatalok a jövőjüket? Vajdasági magyar fiatalok és Magyarországon tanuló serdülők jövő-orientációjának kultúrális jellemzői. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pethő, Ágota (2017) A társállat - tartás pozitív hatás a mentális és szomatikus egészségre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Petró, dr. Kata (2017) Krónikus fájdalommal élő személyek pszichológiai jellemzőinek vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pinczés, Zsuzsa Fruzsina (2017) A prefrontális dominancia és az érzelemszabályozás egyéni különbségeinek összefüggése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Polgár, Judit (2017) Az autonómia, a társas támogatás, valamint a szubjektív egészségi állapot és a munkahelyi stressz összefüggéseinek vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pécsi-Bodócs, Lilla (2017) Szkizofréniával diagnosztizált személyek hozzátartozói a pszichológiai jóllét és a megküzdés tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Péteri, Judit (2017) Pszichológushallgatók nézeteinek vizsgálata a szexizmus, az áldozathibáztatás és a párkapcsolati erőszak mítoszok tekintetében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pölczman, Lea (2017) "Szemléletmódtól a szubjektív jóllétig" Felnőtt populáció szemléletmódjának, megküzdési stílusainak, szubjektív jóllétének és sportolói szokásainak összefüggésének vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Schulcz, Rebeka Anna (2017) Az alvás és a verbális kreativitás összefüggése a téves emlékezettel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Somogyváriné Oláh, Krisztina Gréta (2017) Agysérült betegek egyénre szabott kognitív rehabilitációja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Renáta (2017) Alexitímia, érzelemszabályozás és életminőség krónikus fájdalomban szenvedő betegeknél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szernyi, Julianna (2017) Kiégés és megküzdési stratégiák vizsgálata gyógypedagógusok és pedagógusok körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szikszai, Katalin (2017) Gyermekek mindsetjét befolyásoló tényezők fiatal serdülő korban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sziveri, Zsófia (2017) Az online játékközösségekben megjelenő nemi sztereotípiák. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szénási, Borbála (2017) A kiégés, a szubjektív alvásminőség, a szubjektív jóllét és a szorongásos tünetek összefüggéseinek vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szénási, Szilvia Krisztina (2017) Lakásotthonban és családban nevelkedő serdülők jövő-orientációjának, önértékelésének és életszemléletének összefüggései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Bence (2017) A kompetitív és kooperatív videojátékokkal játszók motivációs hátterei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sári, Györgyi (2017) Serdülők egészségmagatartása a kognitív képesség tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sörös, József Péter (2017) Az emberek közösségi média használata, és annak mozgatórugói az ötfaktoros személyiségmodell tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tajti, Franciska (2017) A kiégés vizsgálata a munkahelyi társas kapcsolatok és a munkahellyel való elégedettség tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Takács, Dóra (2017) A posztpartum depresszió kapcsolata a szülészeti tényezőkkel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tamás, Katalin (2017) Katalízis. Egy általános motivációs elmélet fejlesztése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Beáta (2017) Gyermekvédelmi szakellátásban nevelőszülőknél nevelkedő gyermekek fejlődése: a tudatelmélet és szociálisprobléma-megoldás kapcsolata óvodáskorban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Erika (2017) Depression, anxiety and satisfaction with life in patients with polycystic ovary syndrome. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Laura (2017) Szemantikus priming hatás a lexikai döntési feladatban egyetemisták és harmadikos általános iskolások körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Réka (2017) A flow, a kiégés és a pszichológiai immunkompetencia egyes összetevőinek összefüggései az egészségügyben dolgozók körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

U

Ulrichné Czihó, Barbara (2017) Gázoláson átesett mozdonyvezetők attitűdjei és megküzdési stratégiái az okozott balesettel kapcsolatosan. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Csilla (2017) Élelmiszerorientált életstílus és szubjektív jóllét. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Nelli (2017) Tudatelmélet és a szociális készségek közötti kapcsolat mérése serdülők körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Noémi (2017) A barátok közötti versengés vizsgálata hipotetikus és valós versengési helyzetekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Ramóna Enikő (2017) Az észlelt szülői nevelési stílus, a párkapcsolat és a kapunyitási pánik összefüggései a készülődő felnőttkorban lévő egyetemisták körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Vivien (2017) "Fájdalomba csomagolt megkönnyebbülés" - Szakítást övező érzelmek, szakító felek és nemek tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varjú, Léna (2017) A tanári kiégés, a megküzdési módok és az énhatékonyság kapcsolatának vizsgálata általános iskolákban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vig, Annabella (2017) A szociálisprobléma-megoldó gondolkodás vizsgálata serdülők körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vágóné Kinyó, Kitti (2017) Serdülőkorú sportolók motivációjának, flow élményének és megküzdési stratégiájának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zentai, Zoltán (2017) Az önismeret, identitás, önértékelés és megküzdési képességek összefüggéseinek vizsgálata érettségiző diákok körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zámbori, Petra (2017) Az intrinzik és extrinzik motiváció vizsgálata óvodáskorú gyermekek körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ö

Ördög, Ditta Johanna (2017) Az önértékelés és élettel való elégedettség kapcsolata középiskolások körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 16. 06:37:06 CEST.