Balog, Dávid (2021) Szarvasmarha- szervestrágya és szervetlen műtrágya gazdasági jelentősége egy dél-alföldi egyéni vállalkozó gazdaságában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Baráth, Tamás József (2021) Szójafajták tőszámreakciójának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Burány, Renáta (2021) A mezőgazdaság és a környezet kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Bálint, Krisztián Szörénd (2021) A trypanosoma cruzi parazita közegészségügyi és járványügyi veszélyei az agráriumban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Bánfi, Kristóf Kevin (2021) Toxinok által okozott rendellenességek kezelése hízósertésnél, gyógyszernek nem minősülő készítményekkel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Csanádiné Vida, Gabriella (2021) Az alma tápanyag-utánpótlásának hatása a nitrát, cukrok és karotin-anyagok tekintetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Czégai, Debóra Katalin (2021) Kedvtelésből tartott állatok számára előállított takarmányok takarmánybiztonsági- és minőségi kérdései, valamint termékfejlesztési lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Demcsák, Dominik (2021) A hazai szójatermesztés területi alakulása a 2000-2018 közötti időszakban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Harmati, Zsófia (2021) Tejelő szarvasmarhák lábvég-betegségeinek vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Huszár-Kómár, Rebeka (2021) Borbírálat. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
István, Zsóka Gina (2021) Különböző biológiai konzerválószerek alkalmazása a lucerna tartósításában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Juhász, Gábor (2021) A magyar merinó juh vemhesség alatti kondíciójának és életkorának hatása a szaporaságra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Kesztyűs, Erzsébet (2021) Magnézium műtrágya kezelés hatása a görögszéna terméshozamára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Lipták, Petra (2021) Őszi káposztarepce hibridek összehasonlító vizsgálata családi gazdaságban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Markó, Ferenc (2021) Árpa (Hordeum vulgare L.) in vitro portoktenyésztési módszerek összehasonlító elemzése a Gabonakutató Nonprofit Kft. árpanemesítési programja számára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Ormódi, Béla Márton (2021) A fehér fagyöngy (Viscum album L.) vegetatív részeinek antioxidáns-kapacitás meghatározása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Petrov, Ábel János (2021) Drónok szerepe a mezőgazdaságban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Rapcsák, Rebeka (2021) Kukorica-fajtakísérlet eredmények bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Szőke, Ferenc Marcell (2021) A vágóhídon alkalmazott kábítási módszerek hatékonyságának-, valamint húsminőségre gyakorolt hatásának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Timár, Lilla (2021) Különböző hasznosítási mód szerint tartott lovak takarmányozási gyakorlatának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Tóth, Mária (2021) A paradicsom (Solanum lycopersicon Mill.) diffúz üvegházban történő növényregisztrációja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Varga, Balázs István (2021) Paradicsom biodinamikus szabadföldi termesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.