István, Zsóka Gina (2021) Különböző biológiai konzerválószerek alkalmazása a lucerna tartósításában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2021_istvan_zsoka_gina.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (953kB) |
English title
Investigation of different biological preservatives in alfalfa preservation
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Állattudományi és Vadgazdálkodási Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Süli, Ágnes
adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 04. Agricultural sciences 04. Agricultural sciences > 04.02. Animal and Dairy science 04. Agricultural sciences > 04.02. Animal and Dairy science > 04.02.01. Animal and dairy science 04. Agricultural sciences > 04.02. Animal and Dairy science > 04.02.01. Animal and dairy science > 04.02.01.03. Zootechnics 04. Agricultural sciences > 04.02. Animal and Dairy science > 04.02.01. Animal and dairy science > 04.02.01.03. Zootechnics > 04.02.01.03.02. Animal nutrition |
Depositing User: | Szerkesztő MGK |
Date Deposited: | 2022. Apr. 01. 14:40 |
Last Modified: | 2022. Apr. 01. 14:40 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/123936 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |