A fehér fagyöngy (Viscum album L.) vegetatív részeinek antioxidáns-kapacitás meghatározása

Ormódi, Béla Márton (2021) A fehér fagyöngy (Viscum album L.) vegetatív részeinek antioxidáns-kapacitás meghatározása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_ormodi_bela_marton.pdf] PDF
2021_ormodi_bela_marton.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

Evaluating the antioxidant capacity of vegetative sections of european mistletoe

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Agriculture

Department

nincs megadva

Discipline

Agricultural science

Institute

Növénytudományi és Környezetvédelmi Intézet

Specialization

mezőgazdasági mérnöki

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Lantos, Ferenc
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 04. Agricultural sciences
04. Agricultural sciences > 04.02. Animal and Dairy science
04. Agricultural sciences > 04.02. Animal and Dairy science > 04.02.01. Animal and dairy science
04. Agricultural sciences > 04.02. Animal and Dairy science > 04.02.01. Animal and dairy science > 04.02.01.03. Zootechnics
Depositing User: Szerkesztő MGK
Date Deposited: 2022. Apr. 01. 17:22
Last Modified: 2022. Apr. 01. 17:22
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/123906

Actions (login required)

View Item View Item