A vágóhídon alkalmazott kábítási módszerek hatékonyságának-, valamint húsminőségre gyakorolt hatásának vizsgálata

Szőke, Ferenc Marcell (2021) A vágóhídon alkalmazott kábítási módszerek hatékonyságának-, valamint húsminőségre gyakorolt hatásának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_szoke_ferenc_marcell.pdf] PDF
2021_szoke_ferenc_marcell.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (5MB)

English title

Examination of the effectiveness and effects for meat quality of stunning methods used in slaughterhouse

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Agriculture

Department

nincs megadva

Discipline

Agricultural science

Institute

Gazdálkodási és Vidékfejlesztési Intézet

Specialization

mezőgazdasági mérnöki

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Csiba, Anita
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 04. Agricultural sciences
04. Agricultural sciences > 04.05. Other agricultural sciences
04. Agricultural sciences > 04.05. Other agricultural sciences > 04.05.01. Agricultural engineering
04. Agricultural sciences > 04.05. Other agricultural sciences > 04.05.01. Agricultural engineering > 04.05.01.03. Animal slaughter
Depositing User: Szerkesztő MGK
Date Deposited: 2022. Apr. 01. 18:00
Last Modified: 2022. Apr. 01. 18:00
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/123911

Actions (login required)

View Item View Item