Szőke, Ferenc Marcell (2021) A vágóhídon alkalmazott kábítási módszerek hatékonyságának-, valamint húsminőségre gyakorolt hatásának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2021_szoke_ferenc_marcell.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (5MB) |
English title
Examination of the effectiveness and effects for meat quality of stunning methods used in slaughterhouse
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Gazdálkodási és Vidékfejlesztési Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Csiba, Anita
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 04. Agricultural sciences 04. Agricultural sciences > 04.05. Other agricultural sciences 04. Agricultural sciences > 04.05. Other agricultural sciences > 04.05.01. Agricultural engineering 04. Agricultural sciences > 04.05. Other agricultural sciences > 04.05.01. Agricultural engineering > 04.05.01.03. Animal slaughter |
Depositing User: | Szerkesztő MGK |
Date Deposited: | 2022. Apr. 01. 18:00 |
Last Modified: | 2022. Apr. 01. 18:00 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/123911 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |