Majoros, Melinda (2007) Comment introduire le sujet de la gastronomic franoise dans l'enseignement de la langue francaise? Masters, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2007_majoros_melinda.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (11MB) |
English title
How to Introduce Theme of the French Gastronomy to French language Teaching?
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Gyula Juhász Faculty of Education
Department
Francia Nyelv és Irodalom Tanszék
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Kolumbán, Katalin
főiskolai tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | 05. Social sciences > 05.03. Educational sciences |
Depositing User: | Szerkesztő JGYPK |
Date Deposited: | 2019. Apr. 08. 10:00 |
Last Modified: | 2019. Apr. 11. 08:08 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/72794 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |