A sütőipari termékek előállításának szabályozási kérdései, különös tekintettel a gluténmentes termékekre

Kurucz, Anna Rozália (2023) A sütőipari termékek előállításának szabályozási kérdései, különös tekintettel a gluténmentes termékekre. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2023_kurucz_anna_rozalia.pdf] PDF
2023_kurucz_anna_rozalia.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (986kB)

English title

Questions about regulations regarding the production of pastry produces, especially concerning gluten-free products

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Law and Political Sciences

Department

nincs megadva

Discipline

Law and Public Administration Studies

Institute

Üzleti Jogi Intézet

Specialization

élelmiszerjogi szakokleveles mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Hegyes, Péter István
egyetemi adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Postgraduate education)
Subjects: 05. Social sciences > 05.05. Law
Depositing User: Szerkesztő ÁJTK
Date Deposited: 2024. May. 31. 13:49
Last Modified: 2024. May. 31. 13:49
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/139049

Actions (login required)

View Item View Item