Zombory, Dávid (2007) A magyar és a tágabb értelemben vett európai gasztronómia kultúra összefonódása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2007_zombory_david.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (2MB) |
English title
The Hungarian and the in a wider according to recived European gastronomy cultura interweave
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Gyula Juhász Faculty of Education
Department
Discipline
Specialization
Fieldofstudy
média
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
T. Molnár, Gizella
főiskolai tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 05. Social sciences 05. Social sciences > 05.08. Media and communications 05. Social sciences > 05.08. Media and communications > 05.08.04. Media and socio-cultural communication 05. Social sciences > 05.08. Media and communications > 05.08.04. Media and socio-cultural communication > 05.08.04.04. Cultural studies, cultural diversity |
Depositing User: | Szerkesztő JGYPK |
Date Deposited: | 2021. Feb. 16. 15:30 |
Last Modified: | 2021. Feb. 16. 15:30 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/106840 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |