Item where specialization "munkaügyi és társadalombiztosítási igazgatási" and date of item 2021

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | E | F | G | H | J | K | L | M | N | P | R | S | T | V | W | Á | Ó
Number of items: 78.

B

Bajic, Lídia (2021) A kommunikáció hatékonysága a szervezeten belül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bartók, Antónia (2021) A pályakezdők lehetőségei a munkaerőpiacon Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bender, Fanni (2021) Szociális biztonsági koordináció az Európai Unióban, különös tekintettel az egészségbiztosításra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Borsos, Krisztina (2021) Toborzás, kiválasztás és a munkavállalói képzés folyamatainak változása a HR osztály bevezetésével összefüggésben egy termelő vállalat esetén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Botlik, Szabina Ildikó (2021) Munkaerőmegtartás sajátosságai az IT szektorban az Y és a Z generáció körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Béres, Adrienn Ilona (2021) Az egyszerűsített foglalkoztatás helyzete Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csanádi, Evelin (2021) Adatvédelemi jog és közösségi média. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csernák, Ágnes (2021) A megváltozott munkaképességű és fogyatékossággal élő személyek munkaerő-piaci helyzete Magyarországon : a jelenlegi helyzet szemléletése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csernát, Erzsébet (2021) Generációs konfliktusok a munkahelyen - "Betűháború". BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csikota, Máté Imre (2021) Közösségi média használata a munkaidő rovására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csányi-Farkas, Zita (2021) Az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásai és a családpolitika Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

E

Elekes, Dorina Zsófia (2021) Vezetői-, és kommunikációs kompetenciák jelentősége egy több telephelyen működő kereskedelmi cégnél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Elekes, Márton Mihály (2021) A pályakezdő nők munkaerő-piaci helyzetének vizsgálata Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fehér, Nikolett (2021) A home office megítélése napjainkban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Forgó, Dóra (2021) A munkaképes korú lakosság nyugdíjcélú öngondoskodása Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fári, Edit (2021) A távmunkavégzés adatvédelmi jogi szabályozása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gidiman, Réka Niké (2021) Az adatvédelem és a munkáltatói ellenőrzés szabályai a tipikus és az atipikus munkaviszonyok fennállása alatt. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Godó, Anita (2021) Hogyan alkalmazkodnak a toborzási-kiválasztási folyamatok a technológiai változásokhoz? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyovai, Anita (2021) Napjaink munkahelyi ártalma: a kiégés. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyulay, Noémi (2021) A koronavírus gazdasági hatásával összefüggő munkahelymegtartó csökkentett munkaidős bértámogatás bevezetésénék és fenntarthatóságának értékelése munkáltatói szempontból. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyuris, Marianna (2021) Női munkavállalás és egyenjogúság a munkaerőpiacon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyuris, Zsolt (2021) Előítéletes algoritmusok, vagy digitalizált diszkrimináció a munka világában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Győrfi, Kinga (2021) A mezőgazdasági robotok hatása a munkaerőpiacra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gábor, László (2021) Fluktuáció vizsgálata az Információs Technológia szektorban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hajdú, Krisztián Barnabás (2021) Magyar állampolgárok külföldi egészségügyi ellátása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hajnal, Eszter Zóra (2021) Foglalkoztatáspolitikai támogatások a kis- és középvállalatok számára Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hebők, Zsóka (2021) Családpolitika és családtámogatási rendszer- Az állami szerepvállalás hatása a fiatalok és a fiatal családok otthonteremtési, családalapítási és gyermekvállalási terveire. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

J

Juhász, Petra (2021) A munkaerő megtartás gyakorlata két dél-alföldi nagyvállalatnál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Karika, Károly Dávid (2021) Lakásvásárlási és otthonteremtési támogatások rendszere Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Király, Judit (2021) Munkaerő megtartása a Dél-alföldi régióban – megváltozott módszerek a COVID-19 első hullámának hatására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Király, Renáta (2021) Emberi erőforrás menedzsment szerepe a mobbing megelőzésében és kezelésében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis, Andrea (2021) Gyermekvállalási szokások megváltozásának okai és következményei a fejlett országokban, Magyarország népesedéspolitikája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Erik Szabolcs (2021) A fiatal nemzedék munkavégzési sajátosságainak a hatása a munkaerőpiacra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kissné Papfalvi, Nóra (2021) Megváltozott munkaképességű személyek munkaerő- piaci (re) integrációja a fiatal életkorú munkavállalók körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis, Szilvia (2021) Toborzás és pályára irányítás a Magyar Honvédségben - megoldási javaslatok az online toborzás támogatására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kornfeld, Barbara (2021) A munka és magánélet egyensúlyának megteremtése a nők foglalkoztatásában Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kruchió, Viktória (2021) Öntudatra ébredt lábtörlő vagy jövőbeni kormányfő, a nők helyzete a munkaerőpiacon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kvacska, Renáta (2021) A távmunka és a home office szabályozása Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lukács, Enikő (2021) A közösségi média által okozott kihívások a munkajogban - az online platformok térnyerése és annak hatása a munkaerőpiac helyzetére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lukács, Kamilla (2021) A teljesítményértékelés hatása a munkavállalói motivációra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Mag, Zsanett (2021) Munkahelyi konfliktusok pozitív és negatív hatásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Medraláné Dudás, Bettina (2021) A munkahelyi stressz kialakulásának személyi feltételei, következményei és hatékony kezelése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mihálovics, Erika (2021) Munkavállalói motivációs tényezők és a kilépési okok közötti összefüggések. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Dóra (2021) A fizikai dolgozók munkaerő-megtartása a MÁV Zrt. gyakorlatával bemutatva. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár Gábor, Heléna (2021) Női karrierutak: Hogyan lehet összehangolni a munkát és a magánéletet nőként? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Márton, Dalma Kata (2021) Megváltozott munkaképességű munkavállalók munkahelyi esélyegyenlősége, munkahelyi integrációja napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nusser, Dóra (2021) Zsonglőrködés a munkavállalók legértékesebb kincseivel, avagy a tartós stressz kezeletlenségén át a pandémiás kiégésig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Papdi, Dóra (2021) A női munkavállalók hátrányos megkülönböztetése a munkaerőpiacon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pappné Tóth, Erika (2021) Otthonteremtési támogatás Magyarországon és Dombegyháza településen. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Petres, Erika (2021) A nők munkaerőpiaci helyzete a múltban és a jelenben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Potholeczki, Anna (2021) Generációs konfliktusok a munka világában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Püspök, Csilla (2021) Mobbing, avagy munkahelyi pszichoterror. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rohács, Betti (2021) Munkaerőhiány megoldása közérdekű nyugdíjas szövetkezet aspektusából. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rácz, Márk (2021) A béren felüli juttatások motivációra gyakorolt hatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rózsa, Mónika (2021) A családbarát szemlélet megjelenése a magyar állami és vállalati politikában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rózsa, Roxana (2021) GDPR hatása a munkahelyi adatvédelem vonatkozásában, különös tekintettel a munkáltatói ellenőrzés eszközeire. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sajben, Fanni (2021) A távmunka és a home office intézménye, valamint a koronavírus járvány hatása az otthoni munkavégzésre Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Savanya, Tímea (2021) A beillesztési program folyamata és a pontos elvárás ismertetésének jelentősége a munkavállalók számára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Laura (2021) Generációs konfliktusok megjelenése és kezelése - Általános iskolai pedagógusok között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szarka, Istvánné (2021) A munkanélküliség és a közfoglalkoztatás helyzete Battonyán. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szentgyörgyhegyi, Renáta (2021) A fogyatékkal élőkkel szembeni diszkrimináció jelenségének vizsgálata a munkaerőpiaci integráció és dezintegráció kontextusában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szentiványi, Izabella (2021) A nők életminőségének alakulása egy négynemzetiségű dél-békési kisvárosban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szikula, Enikő Mária (2021) A motiváció szerepe a munkaerő megtartásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szklenka, János Károly (2021) Békéscsaba foglalkoztatásának kérdései a generációk szemével. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szécsi, Annamária (2021) A koronavírus hatása a nők munkaerőpiaci helyzetére Magyarországon 2020-2021-ben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szőke, Ákos László (2021) Irodai munkahelyek munkavédelme a XXI. században, különös tekintettel a stressz okozta ártalmakra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sós, Ádám Ferenc (2021) A robotizáció hatása a munkavégzésre (munkavédelmi kitekintés). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sötét, Liza (2021) Munkahelyi konfliktusok, különös tekintettel a vezető-beosztott közötti konfliktusokra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Süli, Edina (2021) Az X, Y, Z generáció munkamotivációja. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tugyi, Brigitta Noémi (2021) A munkanélküliség pszichés hatásai és azok mértékét befolyásoló tényezők. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Helga (2021) Munkavédelmi intézkedések sajátosságai, különös tekintettel a közigazgatásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Karola (2021) A nők helyzete a munkaerőpiac tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Dominika (2021) Munkahelyi adatvédelem a GDPR tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Vivien Mariann (2021) Az atipikus foglalkoztatási formák sajátosságai Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

W

Weibli, Anett (2021) A munkahelyi szexizmus és szexuális zaklatás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Ábrahám, Judit (2021) Generációk - különbségek helyett közösségek. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Árvai, Cintia Éva (2021) Az emberi erőforrás menedzsment szerepe a vállalatok hatékony szervezetfelépítésében és a szervezeti struktúrák működtetésében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ó

Óváry, Krisztina (2021) Home office bevezetésének kihívásai a pandémia első hulláma idején kis- és középvállalkozások körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. március 29. 12:36:08 CET.