Ali, Saud (2022) Impact of Global Warming on Agricultural Production. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Arriaran, Silva Elsa Maria (2022) Development of genotype specific in vitro micropropagation method in sweet potato. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Arslan, Mehmet Melih (2022) Apple production in Turkey. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Autade, Krushna Dilip (2022) Water management through drip irrigation system with special focus on India. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Gathaiya, Chris Mwangi (2022) Nutrient use efficiency of closed hydroponic greenhouses. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Ha, Vinh Linh (2022) Study on beta-carotene content of orange-fleshed sweet potato and its potential in controlling vitamin A deficiency. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Herman, Krisztofer László (2022) Economic impact of soy free feeding in laying hens. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Hou, Yi (2022) Ecological recycling agriculture model of pig- biogas-grain: a Shanghai farm. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Kiarie, Alvin Gitau (2022) Tea production in Kenya: The challenges faced by small scale farmers. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Kolo, Lawan Abbas (2022) Renewable Energy. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Le, Vinh Sang (2022) Study of Biostimulant in Maize seed's germination. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Long, Zijun (2022) Comparison of sweet potato production in China and in Hungary. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Lukmonov, Ikromovich Tokhirmalik (2022) Possibilities of hydroponic plant production in agriculture. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Martins, de Amorim Gabriel (2022) Profitability Factors of Innovative Business Models in Horticulture. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Mendybayev, Tamerlan (2022) Cattle production: evidence from Hungary and Kazakhstan. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Mutwiri, Chris Mutethia (2022) Comparative analysis of sorghum cultivation between Kenya and Hungary. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Obi, Chiagozie Charles (2022) Analysis of the hungarian food chain status, according to the hungarian food strategy plan. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Oshaba, Mohamed Ahmed Bahgat Ahmed (2022) Effects of the Climate on Crops between Hungary and Egypt. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Qadir, Qambar (2022) Water resources management in Pakistan. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Tao, Chengfang (2022) Qualification of kékfrankos red wine based on sensory examinations. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Yang, Siyi (2022) Variation of brix and ph values within different processing methods for apple products. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Zhang, Chu (2022) Studying of peach flowering in Hungary conditions. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Zhang, Yi (2022) The Impact of Cosmetics on the Environment. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Zheng, Siting (2022) Identification of Glu-A3 and Glu-B3 alleles in Hungarian bread wheats using PCR markers. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.