Qualification of kékfrankos red wine based on sensory examinations

Tao, Chengfang (2022) Qualification of kékfrankos red wine based on sensory examinations. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2022_tao_chengfang.pdf] PDF
2022_tao_chengfang.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

Qualification of kékfrankos red wine based on sensory examinations

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Agriculture

Department

nincs megadva

Discipline

Agricultural science

Institute

Növénytudományi és Környezetvédelmi Intézet

Specialization

mezőgazdasági mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Lantos, Ferenc
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 04. Agricultural sciences
04. Agricultural sciences > 04.05. Other agricultural sciences
Depositing User: Szerkesztő MGK
Date Deposited: 2023. Aug. 07. 11:10
Last Modified: 2023. Oct. 11. 15:11
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135193

Actions (login required)

View Item View Item