Item where faculty "Faculty of Economics and Business Administration" and date of item 2013

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | W | Z | Á | Ó | Ö | Ú | Ü
Number of items: 400.

A

Abonyi, Csaba (2013) Oroszország energiapolitikája és versenytársai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Anane Ahcène, Walid (2013) A gazdasági világválság hatása az USA gazdaságára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Antal, Ágnes (2013) Az afrikai urbanizáció. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Aszalai, Sándor (2013) Helyi pénzek: nemzetközi tapasztalatok és magyarországi lehetőségek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Babenyecz, Csilla (2013) Az AGRIKON KAM Kft. komplex elemzése a válság tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bach, Dr. Ádám (2013) Üzleti tervezés. A "Corti - audiológiai és otoneurológiai centrum" üzleti terve. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bagdi, Ferenc (2013) A Dél-alföldi régió innovációs potenciáljának elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bagi , Noémi (2013) A coaching hatékonyságát befolyásoló tényezők a szakirodalom tükrében - coachszemmel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Baka, Anett (2013) Verseny az olvasókért - a makói hirdetőújság-piac olvasói elégedettségvizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bakos, Barbara (2013) A férfinem megjelenési szerepei a reklámokban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bakos-Koncz, Nikoletta (2013) Közoktatási reformok: válasz a munkaerő-piac igényeire. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bali, Katalin (2013) Márkaépítés gerilla módszerekkel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balla, Georgina (2013) Szubjektív jóllét és környezeti attitűdök - kérdőíves vizsgálat egyetemi hallgatók körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balla, Nárcisz (2013) A helyi adók bevezetése és kezelése Ruzsa községben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balog, Andrea (2013) Cafeteria a közigazgatásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balog, Dezdemóna Gréta (2013) Motiváció és vezetés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balog, Dávid (2013) A szomáliai kalózkodás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balog, Máté (2013) A dél-alföldi régió abszorpciós képessége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh, Vilmos (2013) Az ipari parkok kialakulása és fejlődése a Dél-alföldi régióban, különös tekintettel az Uniós pályázatok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balázs, Edit (2013) Közép-európai jegybankok összehasonlítása - a magyar, svájci és osztrák példa alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balázs, Gábor (2013) Az informatika lehetőségei az emberi erőforrás menedzselésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Banó, Sándor István (2013) Carry trade és a világvaluták. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Baranyai, Dr. Judit (2013) A csapatépítés szerepe, lehetőségei és korlátai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Barczánfalvi, Csongor (2013) Múzeumok márkaépítése, középpontban a Móra Ferenc Múzeum. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bartal, Márta (2013) Az SZTE GTK kutatói hálózatának feltérképezése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bartos, Lejla (2013) A táppénz és a munkahelyi stressz kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Basic, Alexandra (2013) A marketingkommunikációs eszközök hatása a környezettudatos életmód kialakítására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Beke, Zsanett (2013) Kutatás-fejlesztés és innováció egy intelligens, fenntartható és inkluzív Európáért - Milyen sebességgel? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Benkő, Andrea Mária (2013) Az Európai Központi Bank és a Svájci Nemzeti Bank cél- és eszközrendszere. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Berczi, Anna (2013) A projektmenedzsment alkalmazása a kis- és középvállalkozások körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Berkes, Andrea (2013) Békéssámson Község Önkormányzatának gazdálkodása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bernuláné Horváth, Mária (2013) A háztartások lakásvásárlásának finanszírozása hosszú lejáratú jelzáloghitelekkel az ezredfordulótól napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Berta, Péter (2013) A gazdasági válság hatása egy hazai borászatra 2006-tól napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Biri, Zsanett (2013) A Magyar Honvédség humánstratégiája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Boda, Géza (2013) Gazdasági függetlenség a versenyképesség révén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bodor, Martin (2013) Az Európai Uniós csatlakozás hatása a magyar agráriumra (Magyarország és a KAP). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bodó, Andrea (2013) Lakáspiac helyzete Magyarországon - Lakáspiac alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata 1990-2011. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bodó, Angéla (2013) A délszláv válság hatása a térség fejlődésére Szlovénia és Macedónia példáján keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bognár, Lilla (2013) Hogyan születik egy IFRS? Az IASB standardalkotási folyamata a lízingek példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bognár, Nóra (2013) A koreai gyártmányú televíziók térhódítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bogár, Krisztina (2013) Érdekek és értékek harca: A génmódosított növényekkel kapcsolatos álláspontok Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Borbola, Balázs Antal (2013) A vevői értékek stratégiai leképződése a Balanced Scorecardot alkalmazó vállalatoknál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Borsi, Adrienn Mária (2013) Az urbanizáció negatív következményei a fejlődő országokban - A szlömösödés. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Botos, Tímea Boglárka (2013) Sportmenedzsment. A magyar kézilabda klubok marketing-menedzsment feladatai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bozsó, Bea (2013) A hazai devizaalapú lakáshitelezés felfutása és válsága. Az állam és az OTP Bank adósmentő intézkedései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bozsó, Krisztián (2013) Közösségi média-marketing megjelenése a magyar kkv-szektor online marketingkommunikációjában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bozó, Tünde (2013) A munkavállalás szabadsága az Európai Unióban. Magyar munkavállalók Németországban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bucsányi, Zsolt (2013) Flow élmény a munkahelyen, avagy górcső alatt a ParaPark és a Platán Squash Egyesület. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Burkus, Fruzsina Nelli (2013) Életciklus szerinti klaszterpolitika és annak hazai vonatkozásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Butterer, Bálint Péter (2013) Baja Város Önkormányzat marketingtevékenysége, különös tekintettel az idegenforgalmi vonzerőre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bánfi, Orsolya (2013) A Magyar Fejlesztési Bank finanszírozási szerepe a KKV-szektorban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bánhidi, Eszter (2013) Agyelszívás a kelet-közép-európai régióból és Magyarországról az EU-15 felé. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bánsághi, Száva (2013) Kézhigiéniával kapcsolatos kockázatészlelés. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Béres, Hanna Eliza (2013) A családi vállalkozások esetében felmerülő problémák és megoldási lehetőségeik. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Béres, Renáta (2013) Pénzügyi szektorok összefonódása - a bankbiztosítás sajátosságai a hazai gyakorlatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bíró, Lídia (2013) Családi kis- és középvállalkozások sikerhez vezető stratégiái Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Börönde, Csaba (2013) A nők gazdasági aktivitásának és társadalmi mobilitásának néhány eltérése és sajátossága Magyarországon a rendszerváltástól napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Böszörményi, Dr. Zoltán (2013) Néhány - a megújuló energia szektorban működő - hazai cég aktuális helyzetének szervezet-szociológiai jellegű vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bús, Edit Noémi (2013) Patika liberalizáció hatása a gyógyszerészek üzleti kommunikációjára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bősi, Zsuzsanna (2013) A mezőgazdasági biztosítások fontossága egy agrárvállalkozás szemszögéből. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Cseh, Márton (2013) Az egészségturizmus lehetséges szerepe a regionális gazdaságfejlesztésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csendes, Bálint (2013) Piacgazdasági átalakulások statisztikai elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csepeli, Balázs (2013) Vállalkozói attitűdök statisztikai vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Cserenyecz, Nikolett (2013) A fiatalok biztosításkötési szokásai az utasbiztosítási piacon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csáki, Leona (2013) JEREMIE Kockázati Tőkeprogram, avagy állami szerepvállalás a kockázatitőke-piacon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csányi, Mária Magdolna (2013) Az énmárka építés művészete a Szegedi Tudományegyetem hallgatói körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csányi, Orsolya (2013) Milyen a jó vezető? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csík, Anikó (2013) A lakosság devizaadósságának okai és következményei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csóré, Zoltán (2013) A Közösség-alapú Fenntartható Fejlesztés elemzése, az indiai Kerala-állam fejlesztési kísérletén keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csősz, Dániel (2013) Termékkannibalizmus a Volkswagen konszernen belül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csősz, László (2013) Csomagolj és csobbanj Gyulán! Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Czokán, Dóra (2013) Oroszország gazda(g)sága. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Demcsák, Péter (2013) A válság hatása az összefonódások uniós ellenőrzésére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Deák, Tamás Pál (2013) Az egykulcsos személyi jövedelemadó elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dobos, Andrea (2013) A kis- és középvállalkozások finanszírozási problémái az Európai Uniós támogatások tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dombovári, Kathrin (2013) Sport a fiatalok életében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Domonyik, Norbert (2013) A kis- és középvállalkozások adózása Magyarországon 2013-ban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Domány, Zsófia (2013) Hanyatló klaszterek. A Cambridge high-tech klaszter. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dongó, Albert Ferenc (2013) A Béres Gyógyszergyár Zrt. beszámolóinak elemzése 2001-2011. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Doszpod, Jánosné (2013) Babits Mihály Művelődési Ház és Művészetek Háza gazdálkodásának elemzése az "AGORA" projekt tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Durucz, Erika (2013) Intézeti gyógyszerfelhasználás tervezésének módszerei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dvorák, Dorottya (2013) Hazai bankreklámok vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dóczi, Rea (2013) A családi vállalkozások - Emeletes fészket építsünk? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

E

Eszenyi, Tamás (2013) Megújuló energiaforrásaink kiaknázásának környezeti és gazdasági hatásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Faragóné Zombory, Anita (2013) Európai Uniós támogatások hatása a makrogazdasági mutatókra a mikro-, kis - és középvállalkozások vonatkozásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Csaba (2013) Agyelszívás - A képzett munkaerő migrációja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Csaba (2013) Működőtőke-beruházások Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Judit (2013) Az olasz iparági körzetek átalakulása és tanulságai a Dél-alföldi régió számára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Katalin (2013) Tartós munkanélküliek Bács-Kiskun megyében az ezredforduló után. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Szilvia Katalin (2013) A szudáni konfliktus: észak és dél gazdasági fejlődésének akadálya. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fehér, Szabolcs (2013) Consulting és coaching szolgáltatások Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Gábor István (2013) Mobil marketing - A mobil marketing attitűd vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Dr. Róbert (2013) A rehabilitációs osztály elindításának stratégiája és működtetésének logisztikája a Kiskunfélegyházi Kórházban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Vivien (2013) A mobbing jelenléte a mindennapokban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Ágnes (2013) Motiváció és elégedettség vizsgálata a védőnők körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Felföldi, Tibor Attila (2013) „Három lába van, mégis meginog” A fenntarthatóság pilléreinek parciális vizsgálata a magyar városok és vonzáskörzetük példáján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ferenczi, Krisztina (2013) Lakáscélú hitelek, követeléskezelés, válságkezelés a jelenlegi pénzügyi válság idején. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fleisz, Kamilla (2013) Gazdasági szocializáció. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fodor, Renáta Kitti (2013) Libát és/vagy pénztárcát tömjünk? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fodorné Szilágyi, Ágnes (2013) A szervezeti kultúra és a vezetés longitudinális vizsgálata egy óvodában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Forgony, Dr. Judit (2013) Eladásmenedzsment a patikában; a gyógyszerész, mint sikeres értékesítési szakember. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Frányó, Dr. Dániel (2013) Egy ügyvédi iroda üzleti terve. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Frányó, Szilvia (2013) A nők helyzete, hatalomhoz juttatásuk és gazdasági hozzájárulásuk - Iráni esettanulmány. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fulai, Viktória (2013) A hazai lakás-takarékpénztárak keresleti oldalának bemutatása a fiatalság aktuális ismereteinek tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Földesi, Anikó Hajnalka (2013) A Békés Megyei Önkormányzat civil szervezeteknek meghirdetett pályázatai a kulturális élet élénkítésére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Földesi, Éva (2013) Versenyképesség a turizmus tükrében a Hódmezővásárhelyi kistérségben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Földházi, Dr. Zsolt (2013) A lízing mint finanszírozási forma. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gera, Dávid (2013) Az Antares Hungary Kft. készletgazdálkodásának elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Geönczeöl, Zsófia Éva (2013) Saját márkás termékek fogyasztói megítélése az FMCG szektorban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Goda, Edit (2013) Számvitelt támogató ERP rendszer bevezetésének igénye és megvalósítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gombos, Nándor (2013) A magyar energiaipari kereskedők komplex elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gombár, Nóra (2013) A kis- és középvállalkozások rövid távú pénzügyi döntései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gottnek, Dr. Mihály (2013) A gyógyszerészet egészség-gazdaságtani jelentősége és a beteg compliance gazdasági vonatkozásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gruics, Barbara (2013) Újszerű marketingkommunikációs eszközök - Gerilla- és vírusmarketing. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gunszt, Dr. Judit (2013) A magyarországi devizahitel-válság és az állami beavatkozás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyarmati, László (2013) A Szegedi Tudományegyetem zöld törekvéseinek értékelése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyebnár, Brigitta (2013) A magyar építőipari kis- és középvállalkozások helyzete, számviteli és adózási kérdései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyenizse, Gábor (2013) A Jánoshalmi járás helyzetelemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyuris, Nikolett (2013) A japán perspektíva jellegzetességei az üzleti életben - A "csoda" menedzsmentje. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyöngyi, Judit (2013) A magyar felsőoktatás finanszírozása 1990 és 2011 között. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Győrffy, Adrienn Zsanett (2013) A magyar önkormányzatok külső forrásbevonásának problémái. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gál, Tímea (2013) A társadalombiztosítás kialakulása és fejlődése Magyarországon - A nyugdíjreform. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gárgyán, Tímea (2013) A kis- és középvállalkozások banki hitelezésének alakulása a gazdasági világválság előtt és után. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gáspár, Noémi (2013) A Szegedi Tudományegyetem hallgatóinak utazási szokásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Göbölyös, Edit (2013) A bankbiztosítás elmélete és gyakorlata a K&H Csoport bemutatásán keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Haller, Renáta Matild (2013) Az SZTE-s hallgatók környezettudatosságának és környezetértékelésének vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hamvai, Csaba (2013) 2008-2011. év közötti idősoros idegenforgalmi adatok elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedűs, Dániel (2013) A napenergia hasznosítása és szerepe a gazdaságban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedűs, Judit (2013) A 2008-2009-es gazdasági válság munkaerőpiacra gyakorolt hatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedűs, Krisztina (2013) Kína integrálódása a világkereskedelembe. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Herczegh, Márta (2013) A vállalkozói vagyon védelmének biztosítási lehetőségei, kitérve az Ábrahám és Társa Kft. vagyonbiztosítására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hernádi, Dr. Gyula (2013) Az aránytalan ügyteher eloszlás okai és problémái a magyar igazságszolgáltatásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Herédi, Éva (2013) A McHale vállalat elosztási csatornájának működése a termék- és árpolitika tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Csaba (2013) Lánctartozások az építőipari kkv körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Henrietta (2013) A magyar kis- és középvállalkozások Kína piacain kínálkozó lehetőségei és a piacra jutás nehézségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Nóra (2013) Közgazdasági paradigmaváltás felé. Átmenet a Kék Gazdaságba. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Huszta, Tiborné (2013) Lakásfinanszírozás és lakáspolitika a rendszerváltástól napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Huszár, Sándor (2013) Milyen tényezők befolyásol(hat)ják az FDI megjelenését a magyar energiaszektorban? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Héjja, Márk (2013) Nyugat-Németország és a Marshall-terv. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

I

Ignácz, Kitti (2013) Az ökohatékonyságot növelő innovációk valós környezeti hatásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Iker, Zsuzsanna (2013) Utazási vásárlói döntések a magyar hallgatók szemszögéből. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ilyés, Nóra (2013) A környezettudatos fogyasztói magatartás vizsgálata - a Csongrád-megyei fiatal felnőttek körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

J

Joó, Gábor (2013) Az árfolyam változások hatásai a Mezőker Kft. gazdálkodására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász, Judit (2013) Mit jelent számunkra a GDP? Társult tudattartalmak keresése a szubjektív jóllét objektív dimenzióinak vizsgálatán keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász, Dr. Péter (2013) A nemzetgazdaságokat jellemző gazdasági és egyéb mutatók elemzése különös tekintettel a versenyképességre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász, Péter János (2013) Nemzetközi tőkeáramlások a pénzügyi globalizáció tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jánvári, Csaba (2013) Unit-linked életbiztosítás - Pénznyelő vagy a jövő megtakarítása? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kanyó, Fanni (2013) Kiskunmajsa helyi gazdaságfejlesztési folyamatainak elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kasza, Irén Éva (2013) Product Placement - a magyar reklám új korszaka. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Katonáné Szabó, Ildikó (2013) Az Európai Uniós támogatások hatása a magyar közoktatás egyes problémáira egy konkrét pályázat tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kazinczi, Lilla (2013) Egy webáruház kialakításának szempontjai a potenciális vásárlók megkérdezése alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kereszti, Zoltán (2013) A magyar labdarúgás nézőszámának emelése marketing eszközökkel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kertes, Ildikó (2013) Európai Uniós támogatások ellenőrzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Keserű-Bézi, Orsolya (2013) Elektromos autó: lehetőség vagy zsákutca? Az elektromos autók elterjedésének hatása különös tekintettel a magyarországi CO2 kibocsátásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Keszeg, Mária (2013) Fogyasztói preferenciák tényezőinek vizsgálata fogászati beavatkozások esetén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Keszthelyi, Viktória (2013) A mai információs és kommunikációs technológiai trendek marketing területen történő felhasználása a magyarországi kis- és középvállalkozások számára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Király, Dr. Kata (2013) A munkahelyi kiválasztás, felvételi eljárások bevett módszerei a NAV-nál alkalmazott módszerek gyakorlatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kis, Attila (2013) A pénzügypolitikai döntések vizsgálata Csehországban, Magyarországon és Lengyelországban a rendszerváltás óta eltelt két évtizedben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kis, Róbert Tibor (2013) A deviza alapú jelzáloghitelek által közvetített hatások a KKV szektorra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis-Prumik, Ágnes (2013) A számvitel és az adózás kapcsolata a társasági adó és az egyszerűsített adózási módok tekintetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Ilona (2013) Az Európai Unió küzdelme a pénzügyi stabilitásért: A Bázel III. és a bankunió. A monetáris unió mélyülésének újabb állomásai? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Katalin (2013) A Dél-alföldi régió innovációs teljesítményének vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Klement, Zsuzsanna (2013) Késleltetés, mint az ellátási lánc menedzsmentjének eszköze - A késleltetés alkalmazásának bemutatása az OPTIGÉP Kft.-nél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kobrehel, Rita (2013) Lakossági jelzáloghitelezés az OTP Bank Nyrt. gyakorlatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis, Róbert (2013) Izland Európai Uniós csatlakozásának kihívásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kormányos, Tamás (2013) A Mórahalomi kistérség versenyképessége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Anna (2013) Szlovénia átalakulása és a szlovén modell a válság tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Barbara (2013) Szolgáltatásmarketing a szállodaiparban. A Hunguest Hotel Forrás frontvonalának szerepe a minőség közvetítésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Gábor (2013) A fiatalok fogyasztási szokásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Gábor (2013) A külföldi banki működőtőke szerepe és viselkedése a válságokhoz vezető folyamatokban Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Karola (2013) A kontrolling sikerességi faktorainak elemzése egy vállalati példán keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Lili (2013) Az országimázs hatása a turizmusra és a munkavállalásra. A német nyelvterület példáján keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Petra (2013) A lakáscélú állami támogatások, a lakás-takarékpénztárak, különös tekintettel az OTP Lakástakarék Zrt.-re. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Szilvia (2013) Sportcélú önkormányzati PPP-projektek Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Viktória (2013) A magyar önkormányzati rendszer adósságproblémája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Krizsnikné Borsos, Aranka (2013) Devizahitelezés helyzete a vállalati finanszírozásban a 2008. évi válság után. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Krátky, Viktor (2013) A hagyományos életbiztosításoktól a modern életbiztosításig Magyarországon. Az életbiztosítások elterjedtsége Tótkomlóson. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kuller, Lilla Tünde (2013) Nemzetközi kávézóláncok a magyar piacon - A "Starbucks élmény". Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kun, Dr. Ibolya (2013) A megváltozott női szerepek Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kun, Sándor (2013) Helyzetkép a tőkegarantált alapok piacáról, avagy milyen tendenciák figyelhetőek meg az OTP Alapkezelő Zrt.-nél a gazdasági válság után. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kurucsai, Dr. Balázs (2013) A menedzsment tevékenységek vizsgálata egy speciális hivatali szervezetben: az Országgyűlés Hivatalában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kurucsai, Roland (2013) A feltörekvő donorok DAColnak a trenddel? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kurucsai, Szabolcs (2013) „ODA megyünk lakni…” Az Európai Unió nemzetközi segélyallokációjának értékelése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kádár, Kornélia (2013) A kötelező nyugdíjrendszer reformjai Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kálmán, Annamária (2013) Fiatalkori munkanélküliség az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kálmán, Lénárd (2013) Bankrendszer és tőkeáramlás: lehetőségek és veszélyek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kékes-Szabó, Barbara (2013) Zöld megoldások elterjedtsége a magyar magasépítészeti piacon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kónya, Barbara Judit (2013) A szervezeti kultúra fő értékei és az ügyfélorientáció kapcsolata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kónya, Ágnes (2013) A kínai gazdasági növekedés árnyoldalai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kószó, István (2013) Felelős játékszervezés - magyarországi játékosok és szakértők véleményének vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Köblös, Petra (2013) A szervezeti kultúra szerepe a vezetésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kökény, Lilla (2013) Az innovatív vállalatok finanszírozási módjai, kiemelten vizsgálva a pályázati lehetőségeket. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kőkuti, Zoltán (2013) A távolság szerepének vizsgálata a gravitációs modellben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lachmann, Dr. Norbert (2013) A sikeres stratégia az üzleti tárgyalásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Laczi-Nagy, Judit (2013) A kommunikáció szervezeti viselkedésre gyakorolt hatása és szerepe a vállalkozások teljesítményének javításában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lajos, Róbert (2013) Az Európai Unió kohéziós politikájának hatása Magyarországra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lakai, Kitti (2013) A nyugdíjrendszer története Magyarországon 1929-től napjainkig - Az öngondoskodás fontossága. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lantos, Norbert (2013) A Szegedi Tudományegyetem spin-off vállalatainak alapítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lehoczki, Alda (2013) A klímaváltozás jól-léti hatásai Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lengyel, Róbert (2013) Fogyasztási és megtakarítási szokások. A kínai és magyar lakosság szokásainak vizsgálata és összehasonlítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

László, Zsuzsanna (2013) Kína mint autóipari felvevőpiac. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lázár, Lilla (2013) A lakás-takarékpénztárak szerepe a fiatalok lakáshoz jutásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lócskai, Ádám (2013) Klaszterek útfüggősége és gyakorlati példái. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lőrincz, Fanni (2013) A telemedicina vizsgálata az egészségügyi okostelefon alkalmazások példáján keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lőwy, Kolos (2013) Kanada szerepe a világgazdaságban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Madaras, Dr. Enikő (2013) Az orvosszakma társadalmi helyzetének alakulása a rendszerváltás előtt és után. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Magyar, László (2013) Projektmenedzsment az autóiparban. Projekt- versus folyamatmenedzsment. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Makai, Katalin (2013) Életpálya-modellek és a rekonverzió, a Magyar Honvédség Humánstratégiájának tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Makay, Gábor (2013) Feketemunka. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Malachowszky, Dr. Dóra (2013) Értékelő központ (Assessment Center) elméleti és gyakorlati megközelítésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Markella, Tamás (2013) Az innováció és KKV-k szerepe az uniós és a magyarországi fejlesztési dokumentumokban. A startupok támogatása a Dél-alföldi régióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Maróti, Gergő (2013) A magyar kiskereskedelmi piacon a 2008-as gazdasági világválság hatására bekövetkezett változások a sajátmárkás termékek tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Maróti, Zoltán (2013) Motiváció és motiválás kontingencia szemléletű vizsgálata néhány jellemző alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Matusek, László Gergely (2013) Adózás és számvitel - eltérő szabályozások és következményei az adminisztrációban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Matuszka, Enikő (2013) Community College típusú felsőoktatási rendszer a Dél-Alföldön? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Megyeri, Gábor (2013) Osztrák-Magyar Monarchia: sikertörténet, avagy kudarcok sorozata? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Meszes, Mónika (2013) Magyarország bankrendszerének alakulása a bankválságok idején az 1990-es években és 2008 után. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mihály, Edina (2013) Romkocsmamarketing: a Szimpla marketing-stratégiájának sajátosságai, a kulturális befogadóterek működtetésének lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Miletin, Liliana (2013) Magyar élelmiszeripari termékek és Magyarország megítélése a belgrádi Hungarikum Centar vásárlói körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Judit (2013) A magyarországi fogyasztók elégedettségének és lojalitásának vizsgálata a gyorséttermek esetében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Marianna Mónika (2013) A cafeteria, mint ösztönzési rendszer szerepe a Magyar Posta Zrt. életében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Mihály Tamás (2013) Google me! A keresőhirdetés jelene és jövője Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Norbert (2013) Az édesapák gyermeknevelésben betöltött szerepváltozásának mértéke és megítélése ma Magyarországon és Ausztria területén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Viktória (2013) A hiteleportfólió állománya 2009 és 2012 között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnárné Zubor, Ildikó (2013) Motiváció a minőség tükrében. Az SZTE ÁOK Új Klinika Központi Műtőjében dolgozó operatív szakmacsoport motivációs rendszere a minőségi szempontok alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mucsi, Gergely (2013) Az Agro modul értékesítési eszközeinek vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Márkus, Melinda (2013) A vállalati stratégia mérése a Balanced Scorecard segítségével. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Márton, Ádám Bence (2013) A Naturtex Kft. szerepe a helyi gazdaság fejlődésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Edina Kinga (2013) Boldogság és jövedelem. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Krisztina (2013) Mezőgazdasági vállalkozások finanszírozása bankhitelekkel - kitérve a Magyarországi Volksbank Zrt. hitelezésére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Péter (2013) A gazdasági világválság hatása a Lombard Lízing Zrt. visszavett eszköz értékesítési stratégiájára, IT és B2B tevékenysége tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Richárd (2013) A válság hatása az Európai Unió kereskedelmére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Tamás (2013) Projektmenedzsment az időszaki kiállítások létrehozásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mónus, Éva (2013) Al Capone nyomában - Szervezett bűnözés a XXI. században. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Móra, Zoltán (2013) A vállalati kockázatkezelés fejlődésének főbb tendenciái, kiegészítve valós-vállalati kockázatkezelési példákkal. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Annamária (2013) Új gazdasági modell a zeneiparban - Hogyan vegyük rá a fogyasztókat, hogy fizessenek a rögzített zenéért? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Nikolett (2013) A Scent Marketing hatása a fogyasztók magatartására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Zsuzsanna (2013) Családi vállalkozások sikerének titka. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Zsuzsanna (2013) A devizaalapú hitelezés Magyarországon és a jelen helyzetre vonatkozó megoldási javaslatok. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagymihály, Irén (2013) A lengyel oktatási rendszer és a gazdaság kapcsolata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nemes, Attila (2013) Internetes közösségi hálózatok, mint tudásmenedzsment eszközök. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Novéné Keresztury, Lilla (2013) Japán szervezeti kultúra kontra magyar szervezeti kultúra. A kultúrák közötti kommunikáció csapdái. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nyakas, Szabolcs (2013) A részvételi akciókutatások értékelése - az ökológiai közgazdaságtan szempontjából, magyarországi részvételi akciókutatások példáján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nyiri-Szalczer, Dr. Estilla (2013) Az aktív fekvőbeteg-ellátás finanszírozásából eredő feszültségek Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nádi, Andrea Katalin (2013) „Értékünk az ember”. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Négyesi, Mónika (2013) A légiközlekedési zaj környezeti és társadalmi hatásainak vizsgálata, különös tekintettel Rákoshegy térségére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nógrádi, Tamás (2013) Monetáris és fiskális eszközök a válságkezelésben a visegrádi országok államaiban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

O

Ocskó, Dóra (2013) Marketing vagy morál? Az OTP Bank Nyrt. társadalmi felelősségvállalásának kritikai elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Oláh, Attila Norbert (2013) A kis- és középvállalkozások kapcsolat-rendszere a kiskőrösi járásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ormándi, Anna (2013) 2014-2020: Fenntartható Szeged? Szegedi nagyprojektek környezeti szempontú fenntarthatósági értékelése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Orsós, Klára (2013) The pricing strategies of SMEs in case of their internationalization. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ottlakán, Odett (2013) Felelős vagyongazdálkodás követelményeinek feltárása Kétegyháza Nagyközség Önkormányzata esetében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Palecska, Anett Natasa (2013) A nonprofit szervezetek adózása és számvitele. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pap, Kataliin (2013) Gyerekek és reklámok. Az "olcsó" bébiszitter mellékhatásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pap, Katalin (2013) Gyerekek és reklámok - Az „olcsó” bébiszitter mellékhatásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pap, Tímea Judit (2013) Continental Fluid Automotive és a gazdasági válság. Erőforrás allokáció - eladott áruk beszerzési értéke. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Papdiné Vőneki, Aranka Irén (2013) Az állami kamattámogatások szerepe a magyar lakáspolitikában (2000-2012). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Papfalvi, Dr. Erika (2013) Az orvos-beteg kommunikáció és gazdasági hatásainak vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Papos, Gergő (2013) A klaszterek fejlesztése Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Papp, Kinga (2013) A Ron Hispaniola termékcsalád spanyol piaci marketinggyakorlatának elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Papp, Mariann (2013) A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp, Zsófia (2013) A nők munkaerő-piaci helyzetét befolyásoló állami intézkedések Magyarországon és Svédországban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Patai, Edina (2013) A fiatal generáció kohorsz élményei és megjelenésük a vásárlási szokásaikban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Patkóné Horváth, Ibolya (2013) Az Európai Unió 2014-2020-as költségvetés-tervezete. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Patyi, Réka (2013) A munkanélküliség és a gazdasági inaktivitás társadalmi költségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Patyi, Tímea (2013) A deviza alapú hitelezés megjelenése az MNB kommunikációjában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pesznecker, Edina (2013) Beszerzés és beszállítás, avagy vállalatközi kapcsolatok térbeli kiterjedésének vizsgálata a ContiTech esetpéldáján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Petrovszki, Anita (2013) Öngondoskodás Magyarországon - kiemelten az önkéntes kölcsönös biztosító pénztárak szerepe és jelentősége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pigler, Alexa (2013) Emocionális márkaépítés - A Coca-Cola világa. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pintér, Barbara (2013) Kína a világgazdasági válságban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Plavecz, Ádám (2013) A lakossági szelektív hulladékgyűjtés terjedését befolyásoló tényezők Szeged városában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Polestyuk, Tibor (2013) A franchising működésének elmélete és gyakorlata (esetpéldák). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pribelszki, Norbert (2013) A 2008-as gazdasági válság hatása a nemzetközi kereskedelemre: A MERCOSUR tagállamok tapasztalata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Priskin, Nóra (2013) A magyar közoktatás finanszírozási jellemzői és hatása a minőségre a rendszerváltást követően. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Prumek, Bianka (2013) Kecskemét üzleti környezetének, különös tekintettel a vállalkozásfejlesztési szolgáltatásainak és annak hatékonyságának feltérképezése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Puskás, Attila (2013) A független biztosításközvetítő alkuszok szervezeti fejlődése a hazai biztosítási piacon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pápainé Bedő, Anett (2013) Nők és a karrier. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pászti, Szilvia (2013) A BRICS szerepe napjainkban: Kakukktojás-e Dél-Afrika? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pásztor, Amarilla (2013) Sikertényezők, avagy a válságból kivezető út lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pásztor, Csilla (2013) A tesztekkel történő tanulói teljesítménymérések vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pépp, Nelli (2013) Az IMF és az alacsony jövedelmű országok viszonya (segélyezés, hitelezés, adósság-elengedés). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Póka, Tünde Piroska (2013) Környezetvédelmi termékdíj, mint gazdasági szabályozó eszköz. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pónusz, Krisztián (2013) Zenei rendezvény bevezetése és menedzselési folyamata Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Póta, Anna (2013) A lakossági devizahitelezés etikai vonatkozásai Magyarországon (2002-2010). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Radics, Ferenc (2013) Halfogyasztási szokások feltérképezése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Radics, Gabriella (2013) A vezetés minőségének történeti áttekintése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Reményfi, Zsófia (2013) A Magyar Államkincstár önkormányzatok finanszírozásával kapcsolatos feladatai, különös tekintettel az ellenőrzési tevékenységére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rostás, Gábor (2013) A Csongrádi kistérség „fejlődési útja”. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rosu, Brigitta (2013) Az euróövezet válsága az Európai Központi Bank, a német jegybank és a spanyol jegybank pénzügyi stabilitási jelentéseinek tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Roza, Dr. Orsolya (2013) „Víz az életért”. Az évtized. Víz mindenkinek. Az Utópia? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rozonics, Milán (2013) Online ajánlórendszerek és collaborative filtering a marketingben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rutai, Mariann (2013) Fogyasztói egészségmagatartás a fiatalok körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rutai, Zsuzsanna (2013) Szervezeti kommunikáció és konfliktuskezelés az EDF DÉMÁSZ Zrt.-nél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Répás, Ágnes (2013) Marketingkommunikációs eszközök szerepe a hévízi turizmus fejlesztésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Répásy, Ágnes (2013) Inditex csoport növekedése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Réthi, Dalma (2013) Kis- és középvállalkozások hatékonysági vizsgálata a delegálás és a kommunikáció szemszögéből. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sajtos, Endre (2013) Correlation between Indicators of Corruption and Human Development in Europe. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Samu, Péter (2013) Magyarország helye az Európai Unió regionális politikájában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Schleining, Rudolf (2013) A kerékpározás fejlődési lehetőségei Szegeden és környékén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Schmidtné Szabó, Renáta (2013) Az élelmiszer-gazdasági marketing sajátosságai és a mézmarketing. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Schnobl, Krisztián (2013) Az infláció mikro- és makroszintű hatásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Schreiber, Éva Fanni (2013) Felelősségbiztosítások elemzése, a KGFB biztosítás bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Schultz, Richárd (2013) A Kisteleki Kistérség fejlesztési potenciáljai. Vidéki erőforrások és a mezőgazdaság szerepe a területfejlesztésben és vidékfejlesztésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Schuszter, Tamás (2013) Az Aid for Trade kezdeményezés és az USA segélyezési politikája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sebestyén, Anita (2013) Pénzügyi kultúra helyzete és fejlesztésére való törekvések. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Seffer, Péter Ádám (2013) Pénzhelyettesítők. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sinkó, Mária (2013) Kína: fejlett vagy fejlődő ország? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sinkó, Márta (2013) Az Európai Unió szerepe a globális klímaváltozás kezelésében - különös tekintettel az emisszió-kereskedelmi rendszerre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sipos, Tamás (2013) A kis- és középvállalatok növekedése a magyar gazdasági környezetben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Stifter, Dávid (2013) Az ArchEnerg Klaszter kapcsolatrendszerének elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Stéger, Barbara (2013) A 2008-as pénzügyi válság okainak etikai megközelítése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Attila (2013) A magyar villamosenergia-piac bemutatása, a másnapi piac-összekapcsolás értékelése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Bernadett (2013) Oroszország WTO csatlakozása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Dániel (2013) Magyarország szabadalmi tevékenységének jellegzetességei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Erika (2013) A HIV/AIDS gazdasági hatásai Fekete-Afrikában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Erika (2013) A munka és a magánélet egyensúlyának kérdése napjainkban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Gabriella Éva (2013) A környezettudatos fogyasztói magatartás vizsgálata a Szegedi Tudományegyetem hallgatóinak körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, István (2013) Tőkevédett befektetési alapok Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Katalin (2013) Az Európai Unió kohéziós politikája 2014 és 2020 között. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Péter (2013) Japán a mai világgazdaságban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Péter (2013) Környezetbarát energiák alkalmazásának lehetősége a magyar háztartásokban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Szabina Hajnalka (2013) Környezetvédelmi termékdíj Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Zita (2013) A maastrichti konvergencia kritériumok teljesítése a visegrádi országokban a 2008-as pénzügyi válság óta. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó-Bózsó, Petra (2013) A vezetői információkat szolgáló költségelszámolás kialakítása egy mezőgazdasági vállalatnál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabóné Gubisi, Erzsébet (2013) Felelősök és felelősek? Vállalati fenntarthatóság a multi- és transznacionális vállalatok esetében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szeleczki, Katalin (2013) A számviteli adminisztratív terhek csökkentése - Mikrogazdálkodói egyszerűsített éves beszámoló. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szelezsán, Adrienn (2013) Az ösztönzési rendszerek néhány fontosabb kérdése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szentgyörgyi, Beatrix (2013) A hitelgarancia-intézmények szerepe a kis- és középvállalkozások finanszírozásában Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szigeti, Petra (2013) A japán kultúra átalakulása a gazdasági, társadalmi folyamatok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szilvási, Norbert (2013) A válság hatása a kis- és középvállalkozások banki finanszírozására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi, Szandra (2013) A kis- és középvállalkozásoknak nyújtott banki hitelek, és hitelezési eljárások változása a 2008-as gazdasági válság hatására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szpisják, Nóra (2013) A közösségi oldalak hatása egyes HR folyamatokra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szvetnyik, Zoltán (2013) Kisvállalati adónemek összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szélpál, Tamás (2013) Hasonlóságok és különbségek az állami- és magánszektorban a munkaerő kiválasztás, fejlesztés és teljesítményértékelés területén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szépné Kónya, Judit (2013) A nyugdíjrendszer hosszú távú fenntarthatóságának feltételei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szórát, Roland (2013) Az aukciókhoz kapcsolódó szabályszerű irracionális viselkedés. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Szilvia (2013) Az élet túl hosszú ahhoz, hogy otthon töltsük. Az idősek utazási szokásai és elérésük a turizmusmarketing területén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Szilvia (2013) Munkahelyi stressz az élet sava-borsa a szegedi K+F vállalatnál is? - Empirikus vizsgálat. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sütő, Anita (2013) "Formabontó hadművelet". Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Takács, Andrea (2013) A hazai készpénzkereslet alakulása és az arra ható tényezők vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Takács, Dénes Gergely (2013) „Így buliztok ti” - Bulizási szokások vizsgálata az Y generáció körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Takátsy, Balázs (2013) Magyarország átalakuló egészségügye. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Talapka, Nóra (2013) Egészségtudatosság a fiatalok fogyasztásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tanács, Gyöngyi (2013) Gazdahitel - a takarékszövetkezetek válasza az agrárfinanszírozás problémáira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Terhes, Gréta (2013) A kis- és középvállalkozások hitelellátottsága a pénzügyi válság tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tokodi, Tamás (2013) Az eredmény- és az átfogó jövedelemkimutatás kapcsolata egy vállalat gyakorlatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tombácz, Péter Róbert (2013) Pályakezdő fiatalok helyzete a munkaerőpiacon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Toroczkai, Kinga (2013) A helyi önkormányzatok finanszírozásának főbb problémái; az ingatlanadóban rejlő lehetőségek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tzonov Plamenov, Philip (2013) Where is humanity standing in terms of sustainable energy transition? Evaluation of the current progress and future perspectives. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tánczos, Attila (2013) Élelmiszeripari kis- és középvállalkozások helyzete Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Attila (2013) A Békési kistérség helyzetelemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Brigitta (2013) A vállalatok társadalmi felelősségvállalásának szerepe PR szempontból. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Gergő (2013) Adóharmonizáció az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Gyula Gábor (2013) Területi egészségügyi alapellátás kistérségben 1997-2012. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Judit (2013) Az FDI hatása India munkaerőpiacára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Norbert Jenő (2013) Reform a nemzetközi pénzügyi rendszerben? Górcső alatt az SDR, mint potenciális tartalékvaluta. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Vivien (2013) Legyünk egy „polc” Európa éléskamrájában! A Hódmezővásárhelyi kistérség fejlődésének lehetősége a mezőgazdaság és az arra épülő feldolgozóipar tekintetében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Ágnes (2013) A számvitel és az integrált vállalatirányítási rendszerek kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tölgyi, Zsófia (2013) Szemléletváltás az alföldi tanyákon: a Szeri Ökotanyák Szövetségének vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Túri, Tamás Ádám (2013) Fizetett keresőhirdetés használata a Google AdWords rendszerében egy kisvállalkozás példáján keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

U

Uhrin, Renáta (2013) Lakáshitelezés alakulása a rendszerváltástól napjainkig - K&H Bank Zrt. jelenlegi lakáshitelezési gyakorlata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Uhrin, Ákos (2013) Minden igyekezet hiába? Gyógyszerhez jutás Fekete-Afrikában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Unk, Péter Pál (2013) A kockázatitőke-befektetésekből való kilépés: Az utolsó lépés, az első kérdés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Dr. Diána (2013) A munkanélküliség gazdaságpszichológiája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Dóra (2013) A hazai kis- és középvállalkozások finanszírozási szokásainak bemutatása a hitel és lízing összehasonlításán keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Ildikó (2013) KKV-k lehetőségei a fejlesztési programok és a klaszteresedés kapcsán. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, János (2013) Egészségtudatosság vizsgálata a biofogyasztás tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Levente Viktor (2013) Magyar kötvénypiac a rendszerváltás után. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vass, Andrea (2013) A migráció okai és gazdasági hatásai a fejlődő és a fejlett országokban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vass, Enikő (2013) Az Új Széchenyi Terv, mint finanszírozási lehetőség a kis- és középvállalkozások számára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vass, Dr. Marina (2013) Társadalmi felelősségvállalás közgazdasági, társasági jogi és büntetőjogi vetületei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vass, Péter (2013) Gyógyszerfogyasztási szokások az orvos-beteg kapcsolat tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vida, Máté (2013) Hedge Fund - Globál makro stratégia. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Villányi-Kis, Dr. Ildikó (2013) Svájci adók magyar szemmel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vincze, Attila Mihály (2013) A beszámolók hasznosítása a cégminősítés, cégértékelés során. A Coop Szeged Zrt. értékelése az éves beszámolók adatai alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vincze, Dr. Tamás Gábor (2013) Napjaink pénzügyi válsága és a válságkezelés első lépései Közép-Európában, különös tekintettel Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Virág, Mónika (2013) A mezőgazdasági és élelmiszeripari tevékenységek klaszteresedési lehetősége a Dél-Alföldi régióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vágány, Mónika (2013) A Videotéka szolgáltatás bevezetése és fejlesztése (Invitel Zrt. esettanulmány). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vári, Sándor (2013) Hogyan lett az Apple a világ legértékesebb vállalata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Völgyi, Sándor László (2013) Online megjelenés alkalmazása a hazai kis- és középvállalkozások tekintetében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vőneki, Kinga (2013) Észlelt minőség és kompetenciák a felsőoktatásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

W

Walter, Dóra (2013) Nonprofit szervezetek - Finanszírozási lehetőségek hazai és nemzetközi példán szemléltetve. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Wolfárt, Aletta (2013) Kilátások Törökország Európai Unióba való felvétele kapcsán Németország szemszögéből. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zala, Anita (2013) A szervezeti kultúra és a vezetés kapcsolatának vizsgálata. Vállalati esetpélda. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zelman, Pál Rámil (2013) A magyar nyugdíjrendszer kihívásai a demográfiai változások hatására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zombori, Szilvia (2013) Társadalmi tényezők a marketingben: alkoholfogyasztási magatartásvizsgálat a fiatal felnőttek körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Zsapka, Anna (2013) Online és közösségi marketing vizsgálat. Magyarországi húsipari vállalatok online aktivitásán keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zsigmond, Tibor (2013) Az ellátási lánc-menedzsment és a minőségbiztosítási rendszerek közötti kapcsolat vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zsigmond, Zsaklin (2013) Kis- és középvállalkozások adózása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Zuba, Tamás (2013) Megéri almát fogyasztani? - avagy az Apple presztízsértéke a fiatalok körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zádori, Éva (2013) A külföldi működőtőke szerepe India gazdaságában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Ábrahám, Éva (2013) Az autókereskedők piaci helyzete a 2008-2009-es gazdasági válság előtt és után Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ágoston, Péter (2013) Családi vállalkozások sikeressége vállalati esetpéldák tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Árva, Anita (2013) Az Európai Uniós fejlesztési politika 2007-2013 közötti programozási periódusának félidei értékelése és lehetséges jövőbeni iránya. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ó

Ónodi, Erzsébet Enikő (2013) A lakáscélú deviza alapú jelzáloghitelezés és a gazdasági válság hatása Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ónodi, János (2013) Magyar termékek - fogyaszói attitűd és magatartás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Óré, Tünde (2013) Y generáció a munkaerőpiacon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ö

Ördög, Boglárka Ágota (2013) Az önmarketing és a személyes márka jelentősége a karrierépítés aspektusából. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ú

Újvárosi, Dr. Ivett (2013) A Szegedi Szabadtéri Játékok marketing és PR tevékenysége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ü

Ütő, Kristóf Benjámin (2013) Az Európai Unió fúzióellenőrzési rendszere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 25. 03:34:54 CEST.