Fermentált tejtermékekből izolált tejsavbaktériumok sejttartalmának antioxidáns és antimikrobiális hatása

Török, Szilvia (2018) Fermentált tejtermékekből izolált tejsavbaktériumok sejttartalmának antioxidáns és antimikrobiális hatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2018_torok_szilvia.pdf] PDF
2018_torok_szilvia.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Antioxidant and antimicrobial effect of the intracellular content of lactic acid bacteria isolated from dairy product

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

nincs megadva

Discipline

Natural Sciences

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

biomérnöki

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Krisch, Dr. Judit
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 01. Natural sciences > 01.04. Chemical sciences > 01.04.06. Applied and industrial chemistry
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2020. Jul. 13. 08:43
Last Modified: 2020. Jul. 14. 11:28
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/86801

Actions (login required)

View Item View Item