Török, Szilvia (2018) Fermentált tejtermékekből izolált tejsavbaktériumok sejttartalmának antioxidáns és antimikrobiális hatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2018_torok_szilvia.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Antioxidant and antimicrobial effect of the intracellular content of lactic acid bacteria isolated from dairy product
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Faculty of Science and Informatics
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Krisch, Dr. Judit
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 01. Natural sciences > 01.04. Chemical sciences > 01.04.06. Applied and industrial chemistry |
Depositing User: | TTIK szerkesztő |
Date Deposited: | 2020. Jul. 13. 08:43 |
Last Modified: | 2020. Jul. 14. 11:28 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/86801 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |