Bódi, Nikolett (2018) Új fejlesztésű, funkcionális élelmiszerként tekinthető kekszek tárolási vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2018_bodi_nikolett.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Storage trial of new developed functional food
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Faculty of Science and Informatics
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Boross, Nikoletta
mesteroktató
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 01. Natural sciences > 01.04. Chemical sciences > 01.04.06. Applied and industrial chemistry > 01.04.06.23. Food chemistry 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing |
Depositing User: | TTIK szerkesztő |
Date Deposited: | 2020. Jun. 16. 13:31 |
Last Modified: | 2020. Jun. 17. 06:49 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/86796 |
Actions (login required)
View Item |