Új fejlesztésű, funkcionális élelmiszerként tekinthető kekszek tárolási vizsgálata

Bódi, Nikolett (2018) Új fejlesztésű, funkcionális élelmiszerként tekinthető kekszek tárolási vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2018_bodi_nikolett.pdf] PDF
2018_bodi_nikolett.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Storage trial of new developed functional food

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

nincs megadva

Discipline

Natural Sciences

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

biomérnöki

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Boross, Nikoletta
mesteroktató
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 01. Natural sciences > 01.04. Chemical sciences > 01.04.06. Applied and industrial chemistry > 01.04.06.23. Food chemistry
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2020. Jun. 16. 13:31
Last Modified: 2020. Jun. 17. 06:49
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/86796

Actions (login required)

View Item View Item