Sőrés, Evelin (2023) Prebiotikumok és probiotikumok jelentősége a táplálkozásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2023_sores_evelin.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (2MB) |
English title
The importance of prebiotics and probiotics in nutrition
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szabó, Pál Balázs
egyetemi docens, intézetvezető
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | 03. Medical and health sciences 03. Medical and health sciences > 03.03. Health sciences 03. Medical and health sciences > 03.03. Health sciences > 03.03.06. Nutrition, dietetics |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2024. Dec. 13. 17:53 |
Last Modified: | 2025. Apr. 01. 15:51 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/142544 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |