Prebiotikumok és probiotikumok jelentősége a táplálkozásban

Sőrés, Evelin (2023) Prebiotikumok és probiotikumok jelentősége a táplálkozásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2023_sores_evelin.pdf] PDF
2023_sores_evelin.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

The importance of prebiotics and probiotics in nutrition

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szabó, Pál Balázs
egyetemi docens, intézetvezető
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 03. Medical and health sciences
03. Medical and health sciences > 03.03. Health sciences
03. Medical and health sciences > 03.03. Health sciences > 03.03.06. Nutrition, dietetics
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2024. Dec. 13. 17:53
Last Modified: 2025. Apr. 01. 15:51
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/142544

Actions (login required)

View Item View Item