Fűszernövények élelmiszerbiztonsági célú analitikai vizsgálata LIBS és Raman spektroszkópiával

Bodó, Bálint László (2023) Fűszernövények élelmiszerbiztonsági célú analitikai vizsgálata LIBS és Raman spektroszkópiával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2023_bodo_balint_laszlo.pdf] PDF
2023_bodo_balint_laszlo.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Food safety related analysis of herbs by LIBS and Raman spectroscopies

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

Szervetlen és Analitikai Kémiai Tanszék

Discipline

Natural Sciences

Specialization

kémia

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Galbács, Gábor
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Plaza, Fernando Alexander Casian
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 01. Natural sciences
01. Natural sciences > 01.04. Chemical sciences
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2024. May. 21. 12:31
Last Modified: 2024. May. 21. 12:31
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/141130

Actions (login required)

View Item View Item