Bodó, Bálint László (2023) Fűszernövények élelmiszerbiztonsági célú analitikai vizsgálata LIBS és Raman spektroszkópiával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2023_bodo_balint_laszlo.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Food safety related analysis of herbs by LIBS and Raman spectroscopies
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Faculty of Science and Informatics
Department
Szervetlen és Analitikai Kémiai Tanszék
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Galbács, Gábor
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Plaza, Fernando Alexander Casian
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 01. Natural sciences 01. Natural sciences > 01.04. Chemical sciences |
Depositing User: | TTIK szerkesztő |
Date Deposited: | 2024. May. 21. 12:31 |
Last Modified: | 2024. May. 21. 12:31 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/141130 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |