Petrovics, Kinga (2023) Az élelmiszer-előállítás folyamatának hatályos jogi szabályozása, különös tekintettel a húskészítmények körébe tartozó Szegedi szalámira és Szegedi téliszalámira. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2023_petrovics_kinga.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (456kB) |
English title
Current legal regulation of the food production process, with particular regard to Szeged salami and Szeged winter salami, which are part of meat products.
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Faculty of Law and Political Sciences
Department
Discipline
Law and Public Administration Studies
Institute
Üzleti Jogi Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Hegyes, Péter István
adjunktus, PhD
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | 05. Social sciences 05. Social sciences > 05.05. Law |
Depositing User: | Szerkesztő ÁJTK |
Date Deposited: | 2024. Apr. 29. 15:40 |
Last Modified: | 2024. Apr. 29. 15:40 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/138762 |
Actions (login required)
View Item |