Az élelmiszer-előállítás folyamatának hatályos jogi szabályozása, különös tekintettel a húskészítmények körébe tartozó Szegedi szalámira és Szegedi téliszalámira.

Petrovics, Kinga (2023) Az élelmiszer-előállítás folyamatának hatályos jogi szabályozása, különös tekintettel a húskészítmények körébe tartozó Szegedi szalámira és Szegedi téliszalámira. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2023_petrovics_kinga.pdf] PDF
2023_petrovics_kinga.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (456kB)

English title

Current legal regulation of the food production process, with particular regard to Szeged salami and Szeged winter salami, which are part of meat products.

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Law and Political Sciences

Department

nincs megadva

Discipline

Law and Public Administration Studies

Institute

Üzleti Jogi Intézet

Specialization

jogász

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Hegyes, Péter István
adjunktus, PhD
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 05. Social sciences
05. Social sciences > 05.05. Law
Depositing User: Szerkesztő ÁJTK
Date Deposited: 2024. Apr. 29. 15:40
Last Modified: 2024. Apr. 29. 15:40
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/138762

Actions (login required)

View Item View Item