Szépéné Ungár, Erika (2005) Mátyás király gasztronómiája a reneszánszban és napjainkban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2005_szepene_ungar_erika.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (14MB) |
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Gyula Juhász Teacher Training College
Department
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Újvári, Edit
főiskolai adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | 05. Social sciences 05. Social sciences > 05.08. Media and communications 05. Social sciences > 05.08. Media and communications > 05.08.04. Media and socio-cultural communication 05. Social sciences > 05.08. Media and communications > 05.08.04. Media and socio-cultural communication > 05.08.04.04. Cultural studies, cultural diversity |
Depositing User: | Szerkesztő JGYPK |
Date Deposited: | 2021. Feb. 23. 08:35 |
Last Modified: | 2021. Feb. 23. 08:35 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/107468 |
Actions (login required)
View Item |