A kényelem konyhája Az 1950-es évek Amerikájának változásai, ételei és étkezési szokásai

Banka, Ágnes (2011) A kényelem konyhája Az 1950-es évek Amerikájának változásai, ételei és étkezési szokásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2011_agnes.pdf] PDF
2011_agnes.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (4MB)

English title

The kitchen of the comfort Getting accustomed his changes, his foods and culinary one is the 1950 year for his America

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Gyula Juhász Faculty of Education

Department

nincs megadva

Discipline

Teacher Training

Institute

Felnőttképzési Intézet

Specialization

művelődésszervező

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
T. Molnár, Gizella
intézetvezető főiskolai tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 05. Social sciences
05. Social sciences > 05.09. Other social sciences
Depositing User: Szerkesztő JGYPK
Date Deposited: 2021. Feb. 19. 15:08
Last Modified: 2021. Feb. 19. 15:08
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/107284

Actions (login required)

View Item View Item