A keleti konyha különleges húsfogyasztási szokásai

Ács Sánta, Gyuláné (2006) A keleti konyha különleges húsfogyasztási szokásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2006_acs_santa_gyulane.pdf] PDF
2006_acs_santa_gyulane.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (6MB)

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Gyula Juhász Teacher Training College

Department

Közművelődési Tanszék

Discipline

Social science

Specialization

művelődésszervező

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szécsiné Járási, Anikó
Főiskolai tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 05. Social sciences > 05.07. Social and economic geography
Depositing User: Szerkesztő JGYPK
Date Deposited: 2021. Jan. 26. 06:39
Last Modified: 2021. Jan. 28. 07:46
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/104725

Actions (login required)

View Item View Item