Browse by Supervisor

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Number of items: 25.

Sustyák, Dóra (2022) Kereskedelmi és gyártói márkás sertéspárizsik összehasonlító elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sineger, Tamás (2022) Különböző alapanyagokból származó kenőmájasok összehasonlító elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Magyar, Marcell Márk (2021) Egy hazai paradicsom termesztő családi gazdaság bemutatása és fejlődési lehetőségeinek vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Erdei, Bálint (2021) Kereskedelmi és gyártói márkás sertésvirslik összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedűs, Ákos (2021) Különböző alapanyagokból származó szalámik összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szőke, Laura (2021) A Na-nitrit élelmiszertoxikológiai vonatkozásai, kiváltásának lehetőségei a húsiparban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Papp, Kitti (2021) Peszticid maradványok növényi eredetű élelmiszerekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Karai, Péter (2021) Wetland és akvapónia rendszerek szerepe a fenntartható élelmiszer előállításban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Dávid Pál (2021) A pulyka különböző testtájain taláható húsok technofunkcionális vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szekeres, Cintia (2020) A 2016-2017-es madárinfluenza járvány hatásai a magyar baromfi ágazatra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth-Kovács, Edit (2020) Az állatvédelmi és állatjóléti szabályozás szerepe az állattartásban és az élelmiszeriparban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mintál, Bettina (2020) Családi gazdaságok szerepe napjaink mezőgazdaságában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fazekas, Péter Efraim (2020) Egy juhtenyésztéssel foglalkozó családi gazdaság bemutatása és fejlesztési lehetőségeinek feltérképezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Antal, Nóra Kata (2020) Kereskedelmi és gyártói márkás pulykamell sonkák összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Veronika Gabriella (2020) Különböző FAO- számú takarmánykukorica fajták összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szijjártó, Kitti (2020) Különböző ízesítéssel, sous-vide eljárással készült csirkehús termékek fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tarjányi, Éva (2020) Szőregi rózsa, mint „hungarikum". BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pál, Gabriella (2020) Tejtermelésre alapozott családi gazdaság működésének bemutatása, fejlesztési lehetőségeinek feltérképezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ornyikné Turzó, Barbara Éva (2020) A hazai fokhagymatermesztés sajátosságai és nehézségei napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bernát, Renáta (2020) A kárminvörös színezék kiváltásának lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gácser, Máté (2020) A magyar húsjuh ágazat állományösszetételének és termelési eredményeinek elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Boka, Péter (2020) A máktermesztés aktuális helyzete és jövőképe Magyarországon, különös tekintettel a Dél-Alföldre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Illés, Ingrid (2020) A nóniusz fajta múltja, jelene és jövője. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis-Vén, Ákos (2020) A precíziós gazdálkodás esetleges bevezetésének vizsgálata különböző méretű gazdaságokban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ritecz, Ákos (2020) A szeletelő technológia fejlesztés hatásainak vizsgálata az MCS Vágóhíd Zrt.-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. május 4. 10:45:03 CEST.