Kristóf-Kis, Henrietta (2023) Élelmiszer-higiéniai és élelmiszerbiztonsági jogi szabályozás az EU-ban és az USA-ban, különös tekintettel az élelmiszer-eredetű megbetegedések megelőzésére. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2023_kristof_kis_henrietta.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Food Hygiene and Food Safety Legislation in the EU and the USA, with particular regard to the prevention of Foodborne Disease
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Faculty of Law and Political Sciences
Department
Discipline
Law and Public Administration Studies
Institute
Üzleti Jogi Intézet
Specialization
élelmiszerjogi szakokleveles mérnök
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Hegyes, Péter István
adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Postgraduate education) |
---|---|
Subjects: | 05. Social sciences > 05.05. Law |
Depositing User: | Szerkesztő ÁJTK |
Date Deposited: | 2024. May. 31. 11:53 |
Last Modified: | 2024. May. 31. 11:53 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/139068 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |